Apple Card kullanıcıları, kısa bir süre sonra tasarruf hesabı açabilecekler

Tasarruf hesabı ile Apple Card kullanıcıları, günlük nakit biriktirebilecek ve ödüllerini Goldman Sachs'ın yüksek getirili tasarruf hesabında artırabilecekler.
Apple Card kullanıcıları, kısa bir süre sonra tasarruf hesabı açabilecekler

Apple, kendi blogu üzerinden yaptığı açıklamada, Apple Card kullanıcılarının kısa bir süre sonra tasarruf hesabı açabileceklerini söyledi. Söz konusu tasarruf hesabı ile Apple Card için kullanıcılar, günlük nakit biriktirebilecek ve ödüllerini Goldman Sachs'ın yüksek getirili tasarruf hesabında artırabilecekler.

Paylaşılanlara göre önümüzdeki aylarda, Apple Card kullanıcıları, yeni yüksek getirili tasarruf hesabını açabilecek ve günlük nakitlerini otomatik olarak bu hesaba yatırabilecekler. Bunun için hiçbir ücret, minimum para yatırma ve minimum bakiye gereksinimi şartı sunulmayacak. Bununla birlikte kısa bir süre sonra kullanıcılar, günlük nakitleri doğrudan Cüzdan'dan harcayabilecek, gönderebilecek ve kaydedebilecekler. Kullanıcılar günlük nakit hedeflerini istedikleri zaman değiştirebilecekler.

Kullanıcılar, tasarrufları daha da genişletmek için bağlantılı bir banka hesabı aracılığıyla veya Apple Cash bakiyelerinden tasarruf hesaplarına ek para da yatırabilme imkanı yakalayacaklar. Kullanıcılar ayrıca, bağlı bir banka hesabına veya Apple Cash kartlarına herhangi bir ücret ödemeden para aktararak istedikleri zaman para da çekebilecek. Apple Card kullanıcıları, hesap bakiyelerini ve zaman içinde tahakkuk eden faizlerini gösteren kullanımı kolay bir tasarruf panosu aracılığıyla ödüllerinin durumunu da takip edebilecekler.

Apple'ın bu özelliğine benzer yenilikler son dönemde başka platformlarda karşımıza çıktı. PayPal kısa süre önce yüzde 2,45 yıllık yüzde getirisi olan bir tasarruf hesabı eklemiş ve Robinhood da benzer özellikleri test etmişti. Bu noktada Apple'ın hangi faiz oranını sunduğunu söylemediğini de belirtmek gerek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.