Apsiyon katma değerli servislerle büyüyor: Komşular arası “Yolculuk Paylaş” özelliği

Apsiyon, bu yeni özelliğiyle aynı güzergâha gitmek isteyen komşuları pratik ve güvenilir şekilde bir araya getirerek aile ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.
Apsiyon katma değerli servislerle büyüyor: Komşular arası “Yolculuk Paylaş” özelliği

Apsiyon, komşular arası kullanılan İlan Panosu’na “Yolculuk Paylaş” özelliğini eklediğini açıkladı. Şirket, bu yeni özelliğiyle aynı güzergâha gitmek isteyen komşuları pratik ve güvenilir şekilde bir araya getirerek aile ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor. Apsiyon, bu özelliği komşuların kendi aralarında yardımlaşmasını kolaylaştıran “Komşum Var” ve ikinci el ilanların yer aldığı “Komşudan Al / Sat / Kirala” özelliklerine ek olarak duyurdu.

Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO’su Kudret Türk, sürekli değişen ve giderek artan akaryakıt fiyatlarının vatandaşları araç paylaşımına yönelttiğini söyledi. “Dünyada yaşanan enflasyonist ortam ve enerji krizi küresel ekonomik büyümeyi ve yakıt talebini olumsuz yönde etkiliyor" diye sözlerine devam eden Türk, bu durum karşısında yükselen akaryakıt maliyetleri sebebiyle araç paylaşımı trendinin giderek yükseldiğini gördüklerini söyledi. Apsiyon'un bu ihtiyacı gidermeye yönelik hareke geçtiğini ve mobil uygulamaya Araç / Yolculuk Paylaş özelliğini eklediğini kaydetti. 

Nasıl çalışıyor?

Yolculuk Paylaş özelliği sayesinde aracına yolcu almak isteyenler araç paylaşımı gideceği güzergâha uygun araç arayanlar ise yolculuk paylaşım talebi oluşturabiliyor. Sadece ilgili sitedeki komşular görebildiği için oluşan güvenli ortam ile beraber, yolculuk talepleri, haftanın belirli günlerinde olacak şekilde düzenli ya da ileri bir tarihte tek seferlik olarak ayarlanabiliyor. Maske kullanımı, evcil hayvan ile yolculuk gibi detayları da belirtmek de mümkün. Ayrıca uygulama komşuların kendi aralarında mesajlaşmalarına da olanak tanıyor. Bu sayede tüm detaylar doğrudan talep üzerinden planlanabiliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.