Webrazzi Summit 2022'nin 5 salonu: Disrupt, Grow, Boost, Academy, Startup Lounge

12 Ekim'de gerçekleşecek Webrazzi Summit 2022'nin Disrupt, Grow, Boost, Academy ve Startup Lounge salonlarına yakından bakıyoruz.
Webrazzi Summit 2022'nin 5 salonu: Disrupt, Grow, Boost, Academy, Startup Lounge

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022'nin gerçekleşmesine bir haftadan kısa bir zaman kaldı. Konferansımız için fiziksel biletler, sizlerin de yoğun ilgisi sayesinde tükenirken online biletler hâlâ satın alınabilir durumda. Webrazzi Summit 2022'yi online olarak takip etmek isteyenler buradan bilet alabilirler. 

Webrazzi Summit etkinlikleri, her sene müthiş bir katılıma sahne oluyor. Katılımcılardan gelen talep doğrultusunda bizler de programımızı, teknolojinin tüm trendlerini erkenden benimsemeye ve katılımcıların bu yöndeki meraklarını gidermeye yönelik olacak şekilde oluşturuyoruz. Bu kapsamda da takdir edersiniz ki tek salon yeterli olmuyor. Webrazzi ailesi olarak bu sene Webrazzi Summit'i Disrupt, Grow, Boost, Academy ve Startup Lounge olmak üzere 5 farklı salonda gerçekleştireceğiz. Peki, bu salonların seyri nasıl olacak, salonlarda hangi konular konuşulacak? Biraz da bunlara değinmek isteriz.

Disrupt: Teknoloji yatırımları, fintech ekosistemi ve daha fazlası

Disrupt salonu, yani ana salonumuz, diğer salonlardan önce açılacak ve gün boyunca birbirinden değerli sunumlara ve oturumlara sahne olacak. Salonun açılışını Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal gerçekleştirecek, akabinde Arda Kutsal ve Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle bir söyleşi gerçekleştirecekler. Microsoft CTO'su Onur Koç bizlerle olacak. Ardından Bindi Karia, Robin Wauters ve Tuğçe Ergül teknoloji yatırımlarının geleceğini konuşacaklar. Arda Kutsal, Ali Dağlı, Bülent Tekmen ve Rina Şirinoğlu'nun "Unicorn'a giden girişimler" panelinin ardından ise kısa bir kahve arası vereceğiz.

Kahve arasının ardından Arda Kutsal ve Yemeksepeti CEO'su Mert Baki 2023'te yemek ve h-ticareti konuşacaklar. Arda Kutsal daha sonra Paribu CEO'su Yasin Oral'ı; hemen ardından da fintech’in offline’dan online’a evrilişini ve geleceğini konuşmak üzere Token Ödeme CEO'su Hande Sarıdal'ı ağırlayacak. Söyleşilerin ardından Turkcell'den Serkan Öztürk sahnede olacak. Öğle yemeğinden önce, Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde iki panel gerçekleşecek. Bunlardan ilkinde Ahu Büyükkuşoğlu Serter ve Emre Ölçer ile birlikte yeni nesil yatırımcılık konuşulurken, diğer panelde Attila Dikbaş ve Dr. M. Emre Çamlıbel ile kuluçkadan unicorn'a giden yol odak konusu olacak.

Öğle yemeğinden sonra Arda Kutsal ile Cem Soysal'ın bir söyleşini dinleyeceğiz. Daha sonra Philip Morris Türkiye Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren, tarladan bayiye dijital dönüşümü anlatacak. Adesso Turkey'den Burak Barı'nın "Tech at Heart, Business in Mind" sunumundan sonra ise Dan Taylor, Andreas Brecht ve Dr. Antje Lienert, Avrupa'da iş yapmaya dair önemli bilgiler verecek. Kahve molasından hemen önce ise Jan Rezab, "işin geleceği"ne dair merak edilenleri katılımcılarla paylaşacak.

Kahve arasından sonra BCG'den Emir Pandır ve Mehmet Gökmen sıfırdan dijital banka kurmaya dair merak edilenlere ışık tutacak. Disrupt salonu saat 17:00'de, konferansın bitimi ile kapanacak.

Grow: NFT, Web3, tüketici davranışları, dijital dönüşüm...

Saat 11:00'de açılış yapacak olan salonlarımızdan biri olan Grow'da ilk konumuz NFT'lerin geleceği ve Web3, ilk konuşmacımız ise Alemşah Öztürk olacak. Web3 ekosisteminin ardından AppsFlyer'dan Ekin Buse Işık, yeni gizlilik düzenlemesinin uygulama pazarı üzerindeki etkisini bizlerle paylaşacak. Başlat CMO'su Deniz Kubalı'nın gerçekleştireceği lansmanın hemen akabinde mobil uygulama trendlerini konuşacağız. Öğle yemeği öncesinde ise PwC Türkiye'den Simin Gülen sahnede olacak.

Öğle arasından sonra L'Oréal'den Murat Selman Başar ile değişen tüketici davranışları ile e-ticaretin hızlı tüketim içinde bugününü ve geleceğini konuşacağız. Daha sonra Infobip'ten Pelin Şeker sahnede olacak. Web3 ekosistemine bir daha döneceğiz ve Unilever'den Eda Kırali, Web3 güvenle inşa etmeye dair merak edilenleri aktaracak. Daha sonra Gemius Türkiye'den İdil Kesten dolu dolu verilerle Türkiye'nin dijital ekosistemini bizlere aktaracak. Ardından Carvak CEO'su Mehmet Çelikol, otomotivde dijital dönüşüme ve re-commerce'e dair merak edilenleri anlatmak üzere sahnede olacak. Hemen arkasından Tatilbudur.com'dan Ömer Barış Nefesoğlu'nu dinleyeceğiz. Grow sahnesinin son sunumunu ise Domino's Türkiye'den Duygu Deniz Kuşaksız gerçekleştirecek. Grow sahnesi, saat 15:30'da kapanacak.

Boost: Fintech, müşteri deneyimi, exit'ler, teknoloji yatırımında 2023 beklentileri...

11:00'de açılış yapacak olan bir diğer sahnemiz ise Boost. Boost sahnesinin ilk sunumunu KPMG Türkiye'den Sinem Cantürk gerçekleştirecek. Hemen ardından Macellan CEO'su Göktürk Yetim, Alternatif 2.0'ın lansmanını yapacak. PayTr CEO'su Tarık Tombul fintech'te sürdürülebilirlik ve müşteri deneyimine dair merak edilenleri paylaşırken Craftgate'ten Hakan Erdoğan yine fintech odağında devam ederek iş büyütme konusunda fintech ipuçlarını paylaşacak. Ardından Burgan Bank'tan Darço Akkaranfil dijital çağda müşteri ile iletişimi anlatacak, daha sonra sahne yenilikle rekabet etmeyi anlatmak üzere Ritmus'dan Rıza Ünver Soykam'da olacak.

Öğle arasından sonra Şahin Boydaş, "Bir exit'in anatomisi: 730 gün" sunumuyla sahnede olacak. Akabinde Arden Papuççiyan moderatörlüğünde girişimlere sektör dikeyinde güç verenleri konuşacağız. Bu panelin katılımcıları ise Arzu Eryılmaz, İbrahim Uğur ve İstemi Mavi olacak. Daha sonra Arda Kutsal yönetiminde ve Numan Numan, Yağız Sözmen, Yılmaz Karakaş katılımıyla teknoloji yatırımında 2023 beklentilerine değineceğiz. Son olarak yine Arden Papuççiyan moderatörlüğünde, Dilek Dayınlarlı, Gülsüm Çıracı ve Yiğit Arslan katılımı ile 10 girişimden başarılı olan 1 girişimin neleri doğru yaptığını gündemimize alacağız. Bu oturumdan sonra saat 15:30'da Boost sahnesi de tamamlanmış olacak.

Academy: Workshop'lar ile detaylı anlatımlar

Webrazzi konferanslarına daha önce katılmış olanların iyi bileceği üzere merak edilen konuları daha kapsamlı workshop'larla ele aldığımız Academy sahnemizde, bu sene açılışı NBT'den Dr. Z. Eren Koçyiğit gerçekleştirecek. Koçyiğit, ‘Test and Learn’ metodu ile büyüme odaklı pazarlamaya dair merak edilenleri tüm detayları ile aktaracak. Öğle yemeği öncesinde ise Yemeksepeti'nden Ferhat İşyapan bizlerle "Verinin Mutfağı" konulu sunumunu paylaşacak. 

Öğle arasından sonra sahnede "2023'te Mutlaka Uygulamanız Gereken 8 SEO Yöntemi" ile İlyas Teker olacak. Daha sonra Sue Azari, "QR code mania: The future of deep linking" sunumunu katılımcılarla paylaşacak. Academy sahnesi Token'dan Bilgen Deliormanlı'nın "Deneyim Tasarımına Nasıl Yaklaşıyoruz?" workshop'ı ile 15:30'da kapanacak.

Startup Lounge: Girişimciler için etkili bir tanıtım ve pazarlama alanı

Son olarak Startup Lounge sahnesinden de bahsedelim. Girişimciler için özel olarak tasarladığımız "fuar alanı" Startup Lounge, özellikle girişimlerine ivme kazandırmak isteyen girişimciler için biçilmiş kaftan. Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi onlarca girişim, yüzlerce katılımcıyla dolu olacak olan Startup Lounge alanı, girişimciler için etkili bir tanıtım ve pazarlama anlamı taşıyor. Bu salonumuz gün boyu aktif olacak ve dileyen istediği gibi gezebilecek, girişimcilerle networking imkanı sağlayabilecek. 

Webrazzi Summit 2022'nin salonları bu şekilde. Konferansa fiziksel olarak bilet alamadıysanız üzülmeyin, online biletlerimiz hala satışta. 

12 Ekim'de görüşmek dileğiyle!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

  

  

 

Altın Sponsorlar

 

 

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

 

 

 

 

Startup Lounge İş Ortağı

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.