3 milyar dolar değerlemeye sahip Calendly, işe alım şirketi Prelude'u satın aldı

Geçtiğimiz yıl aldığı 350 milyon dolarlık yatırımla değerlemesi 3 milyar dolara ulaşan planlama girişimi Calendly, işe alım operasyonları şirketi olarak faaliyet gösteren Prelude'u satın aldı.
3 milyar dolar değerlemeye sahip Calendly, işe alım şirketi Prelude'u satın aldı

Geçtiğimiz yıl aldığı 350 milyon dolarlık yatırımla değerlemesi 3 milyar dolara ulaşan planlama girişimi Calendly, işe alım operasyonları şirketi olarak faaliyet gösteren Prelude'u satın aldı. Calendly'ye göre, satın alma, şirketin KOBİ'lerden işletmeye kadar her büyüklükteki işletmedeki ekiplere ve bireylere harici zamanlama zorluklarına kapsamlı bir çözüm sunma vizyonunu hızlandıracak.

Calendly, temelde çok basit bir işlevsellik parçası üzerine inşa edilmiş bir SaaS platformu. Platform ile kullanıcılar, insanların sizden randevu almaları için takviminizdeki açık alanları yönetmenin hızlı bir yolunu buluyor ve daha sonra takvimlerde buna uygun zaman ayarlayabiliyor. Calendly e-mail trafiği oluşturmadan birden fazla kişinin ortak gün ve zamanlarını seçerek ekip için en uygun saatin belirlenmesini sağlıyor. Platform, sadece ekip içi görüşmeler için değil, arkadaş gruplarında ortak zaman seçmek için de kullanabiliyor.

Prelude ise işe alım işlemlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir platform. Görüşmeleri planlamanın manuel kısımlarını basitleştirerek, kaynakların en yüksek önceliklere odaklanmasına yardımcı oluyor. Platform, mevcut sistemleri ve iş akışlarıyla bütünleşerek koordinatörlerin işe alınmasını hızlandırıyor. Prelude şu anda One Medical, Snowflake ve Cloudflare gibi 100'den fazla şirketin iş adaylarıyla iletişim kurmasına ve görüşmeleri planlamasına yardımcı oluyor.

Calendly, yetenek edinme ekipleri, işe alma yöneticileri ve şirket liderleri de dahil olmak üzere bir şirketin işe alım sürecinde yer alan herkesin, her şeyi kapsayan programlama otomasyon çözümlerini gerektiren toplantıyla ilgili belirli ihtiyaçları olduğunu belirtiyor. Prelude'un bu şekilde geldiğini, şirketlerin telefon ekranlarından ve işe alım müdürü görüşmelerinden panel görüşmelerine kadar işe alım yaşam döngüsü boyunca görüşmeleri verimli bir şekilde planlamasına yardımcı olduğunu ekliyor. Calendly, bu sayede Prelude'un işe alma hızını artırabildiğini, işe alma kalitesini iyileştirebildiğini söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.