Tekneleri akıllandıran Vanemar, 650 bin dolar yatırım aldı

Vanemar'ın 650 bin dolarlık yatırım turuna, Berkay Mollamustafaoğlu, Erhan Dolak, Tolga Kaskatı, Kadir Vardar, İsmail Can ve Tolga Özek gibi önemli isimler katıldı.
Tekneleri akıllandıran Vanemar, 650 bin dolar yatırım aldı

Tekneleri akıllandıran yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Vanemar'ı ilk olarak 2021 yılının Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Mevlüt Şahin, Mehmet Yetişmiş, Önder Arık ve Gökhan Moral tarafından kurulan Vanemar, yatırım aldığını duyurdu.

Vanemar tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, tohum öncesi yatırım turunda 650 bin dolar yatırım aldı. Edindiğimiz bilgilere göre Vanemar'ın 650 bin dolarlık yatırım turuna, Berkay Mollamustafaoğlu, Erhan Dolak, Tolga Kaskatı, Kadir Vardar, İsmail Can ve Tolga Özek gibi isimler katıldı.

Kısa süre içinde önemli bir büyüme yaşayan ve halihazırda ABD, İsviçre, İrlanda, Malta, Yunanistan ve Singapur gibi ülkelerde müşterilere sahip olan Vanemar, aldığı 650 bin dolarlık yatırımı ABD pazarındaki büyüme çalışmalarını hızlandırmak için kullanacak.

Hatırlatmak gerekirse Vanemar Gateway adında bir ana modül ve ona bağlı çalışan kablosuz sensörlerden oluşan Vanemar'ın sistemi, 20 adede kadar eklenebilen kablosuz sensörler ile tekneye ait sintine yüksek su, akü, duman ve motor verilerini kullanıcılara gösterilebiliyor. Kısacası Vanemar, sunduğu teknoloji ile birlikte teknelerin uzaktan takip edilebilmelerini sağlıyor.

Baştan sona mümkün olan en gelişmiş kullanıcı deneyimini kullanıcılarına sunmaya adanmış, olağanüstü yetenekli bir ekibe sahip olduklarını belirten Vanemar kurucu ortağı ve CEO'su Mevlüt Şahin, bu hikayeye birbirinden değerli yatırımcıların da katılmış olmasının heyecan verici olduğunu dile getirdi. Şahin, onların da değerli tecrübe ve katkılarıyla Vanemar’ı bir dünya markası haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.