VOLE, 40 milyon dolar değerleme ile Re-Pie'dan yatırım aldı

Spor camiasından ünlü kullanıcılarıyla dikkat çeken spor odaklı mobil bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkan VOLE, yatırım aldığını duyurdu.
VOLE, 40 milyon dolar değerleme ile Re-Pie'dan yatırım aldı

GittiGidiyor kurucularından Zafer Tolga Kabataş ve Sinan Aras tarafından kurulan VOLE'yi ilk olarak 2017 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Spor camiasından ünlü kullanıcılarıyla dikkat çeken spor odaklı mobil bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkan VOLE, yatırım aldı.

VOLE, 7,3 milyon TL yatırım aldı. 7,3 milyon TL'lik yatırımın 40 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Edindiğimiz bilgilere göre VOLE'nin 7,3 milyon TL'lik yatırımı Re-Pie Portföy’ün iki farklı karma yatırım fonundan geldi.

2017 yılında kurulan VOLE'nin eski yatırımcıları arasında ise Ömer Aras, Varol Civil, Melih Ödemiş, Mehmet Sözen, Volkan Kızıltan, GETİR ve Socios yer almıştı. VOLE tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre şirket, 5 yıl içinde 12 milyon aktif kullanıcıya ulaşmış durumda.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan VOLE kurucu ortağı Zafer Tolga Kabataş, şirketin son iki yıldır karlı durumda olduğunu paylaştı. Yıldan yıla 4 kat büyüdüklerini de belirten Kabataş, Re-Pie yatırımının sermaye ihtiyacından çok Re-Pie’ın yönetici ortaklarının dünya ilişkilerinin değeri ve VOLE’nin 12 ay içinde yapmayı planladığı Seri A yatırım turu için hazırlık olduğunu da sözlerine ekledi.

Dilerseniz VOLE uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.