İş ağı oluşturma platformu Polywork, 28 milyon dolar yatırım aldı

Birden fazla ünvana sahip olan kişiler için profesyonel iş ağı oluşturma platformu olarak hizmet veren Polywork, Nat Friedman ve Caffeinated Capital'ın liderliği üstlendiği Seri B turda 28 milyon dolar yatırım aldı.
İş ağı oluşturma platformu Polywork, 28 milyon dolar yatırım aldı

Standart çalışma düzenini karşısına alan ve iş konusunda birden fazla ünvana sahip olan kişiler için profesyonel iş ağı oluşturma platformu olarak hizmet veren Polywork, Nat Friedman ve Caffeinated Capital'ın liderliği üstlendiği Seri B turda 28 milyon dolar yatırım aldı. Tura Andreessen Horowitz, Baron Davis, Bungalow Capital, Daniel Gross, Elad Gil, Fidji Simo, Maverick Carter ile Stripe, Lyft, Clubhouse, Instacart, Lattice, Minted ve Divvy Homes'un kurucuları katıldı. 

Şirket, aldığı yeni yatırımı platformu oluşturmak için yatırımlar yapmaya devam etmek ve ekibini genişletmek için kullanmayı planladığını açıkladı.

Profesyonellere tam kimliklerini ifade etmeleri, ilgi alanlarını paylaşan diğer profesyonellerle bağlantı kurmaları ve onlarla iş birliği yapmaları için bir alan vererek online profesyonel ağ oluşturmayı odağına alan Polywork, 2020 yılında Peter Johnston tarafından hayata geçirildi. Polywork, geleneksel 9-5 işler dışındaki fırsatlarda profesyonelleri birbirine bağlamak için tasarlanmış bir ağ olarak tanımlanıyor. 

Şirketin ilk kullanıcılarının, çoğunlukla teknoloji alanında tam zamanlı çalışan ve yarı zamanlı işlerini melek yatırımcıları, podcast yayıncıları veya haber bülteni yazarları olarak genişletmek isteyen kişiler olduğu belirtiliyor. Polywork, kısa bir süre sonra özel grup alanları olan Clubs'ın beta sürümünü yapacağını açıkladı. Bu özellik, bir döneme damgasını vuran Clubhouse'a benzer olacak.

Şu anda kullanıcı tabanını genişletme çabasında olan Polywork'ün henüz bir gelir modeli bulunmuyor. Gelecekte platforma, kullanıcı Polywork şablonlarının özelleştirilmesi veya LinkedIn premium'a benzer özelliklerin entegre edilebileceği tahmin ediliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.