Yapay zeka destekli satış asistanı Winn.AI, 17 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zeka destekli bir asistan olarak faaliyet gösteren Winn.AI, Insight Partners ve S-Capital'dan 17 milyon dolar yatırım aldı. Winn.AI'ın gerçek zamanlı asistanın 2023'ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
Yapay zeka destekli satış asistanı Winn.AI, 17 milyon dolar yatırım aldı

Satış ekiplerinin CRM girişlerini otomatik olarak izlemesine, yakalamasına ve güncellemesine yardımcı olmak için tasarlanmış, yapay zeka destekli bir asistan olarak faaliyet gösteren Winn.AI, Insight Partners ve S-Capital'dan 17 milyon dolar yatırım aldı. 

Winn.ai, 2021 yılının sonlarında satış teknolojisi girişimcisi Eldad Postan Koren ve siber güvenlik uzmanı Bar Haleva tarafından Tel Aviv'de kuruldu. Yenilikçi gerçek zamanlı izleme, yakalama ve CRM güncelleme özellikleriyle satış ekiplerinin daha az güçlükle daha fazla anlaşma kazanmasına yardımcı olan gerçek zamanlı bir yapay zeka asistanı sunuyor.

Winn.AI'ın gerçek zamanlı asistanı, toplantılar sırasında fazladan bir çift el görevi görerek satış görevlilerine dikkatlerini tamamen müşteriye odaklama özgürlüğü veriyor. Ürünün, satış ekiplerinin hem yoğun işlerde zaman hem de daha fazla anlaşma kazanmalarına yardımcı olması hedefleniyor. Winn.AI ekibi, müşterilerin sorularını tahmin eden ve yanıtlayan, gerçek zamanlı bilgilerle satış çağrılarını kolaylaştırmak için ek özellikler üzerinde çalışıyor.

Winn.AI, Zoom, Google Meet ve Microsoft Teams üzerinden sanal satış toplantılarına katılıyor; sohbeti izleyerek satış görevlilerine hangi konuşma noktalarına değindiklerini ve hangilerinin henüz gündeme getirilmediğini bildiriyor. Platform, müşteri referansları ve rekabet ortamı hakkındaki soruları algılayarak web'den ilgili bilgileri sağlıyor. Toplantının sonunda ise potansiyel müşterilerden gelen yanıtları ilgili Salesforce veya HubSpot girişine aktarıyor.

Alınan yatırım, ürünü geliştirmek, pazarlamak ve piyasaya sürmek için kullanılacak. Winn.AI'ın gerçek zamanlı asistanın 2023'ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şirket, ilerleyen dönemde 25 olan çalışan sayısını 50'ye çıkarmak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.