The Sandbox Alpha Season 3'te kullanıcıları neler bekliyor?

Bu yeni sezon ile birlikte toplamda 100 saatlik oyuna sahip 90 farklı metaverse deneyimi kullanıcıları bekliyor. Şirket, bu 3. sezon ile birlikte 350 bin aktif kullanıcı barajını aşmayı planlıyor.
The Sandbox Alpha Season 3'te kullanıcıları neler bekliyor?

Metaverse girişimi The Sandbox, henüz test aşamasında olmasına rağmen mart ayında 2 milyon kullanıcıya ulaştı. 2 milyon kullanıcı barajını geçmesiyle birlikte the Sandbox'ın Alpha sürümünün 2. aşamasını yayına aldığını sizlere aktarmıştık. Şirket, şimdi de Alpha sürümünün 3. aşamasını yayına aldığını duyurdu. 

Alpha Season 3'nin detayları

Bu yeni sezon ile birlikte toplamda 100 saatlik oyuna sahip 90 farklı metaverse deneyimi kullanıcıları bekliyor. 10 haftalık periyotlar halinde yayınlanan bu sezonlar The Sandbox'ın potansiyelini en iyi şekilde yansıtmasını sağlıyor. Şirket, bu 3. sezon ile birlikte 350 bin aktif kullanıcı barajını aşmayı planlıyor.

Kullanıcılar, platformda kendi avatarlarını yaratarak müzik, sanat, mimari, oyun, moda ve eğlence alanında hazırlanmış pek çok deneyimi yaşayabiliyor. 

Şimdiye kadar markaların favori Metaverse girişimi olan The Sandbox, Alpha sürümünün 3. aşamasında da markalı içeriklere yer vermeyi ihmal etmiyor.  Alpha Season 3 kapsamında The Walking Dead, Steve Aoki, Rabbids, Sueco, Warner Music, Care Bear, Smurfs, Atari, Snoop Dogg ve Deadmau5 dahil olmak üzere toplamda 22 marka ile iş birliği yaptı. 

Ayrıca Alpha Season 3, 140 bin NFT'yi oyun içi avatar'a dönüştürecek. Arsa sahipleri ise emlak geliştirmelerine katkıda bulunarak, NFT sahiplerine yeni "utility"ler kazandırabilecek. Aynı şekilde arsa sahiplerinin düzenlediği etkinlikler ve deneyimler üzerinden gelir elde edebileceğini de belirtelim. 

Alpha Season 3'te Ubisoft  Rabbids oyununu yayına alırken, Steve Aoki yeni avatarını piyasaya sürecek. Snoop Dogg ise yeni malikanesini kullanıcılarla buluşturacak. 

Öne çıkan veriler 

Bu yeni sürüm öncesinde 2 milyon kullanıcısını 4 milyona taşıyan The Sandbox, platformdaki sanal emlak ve arsa sahipliğini büyütmeye devam ediyor. Şimdiye kadar 22 binden fazla kişi sanal arsa ve alan için yüksek meblağlı ödemeler yaptı. Arsa sahiplerinin yüzde 75'i ise deneyim inşa etti.

Aynı anda 40 kullanıcının aynı deneyimi yaşayabildiği platform toplamda binden fazla deneyime sahip. The Sandbox’ın VoxEDit ve GameMaker araçları ile kullanıcıları yeni deneyimler üretmeye teşvik ettiğini de belirtmekte fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.