iPhone tasarlama aracı: Design the next iPhone

Neal Agarwal'ın neal.fun isimli web sitesi içinde yer alan "Design the next iPhone" hayallerinizdeki iPhone modelini tasarlamanızı sağlıyor.
iPhone tasarlama aracı: Design the next iPhone

Apple'ın iPhone 14 ailesini ve diğer yeni modellerini 7 Eylül Çarşamba günü düzenleyeceği bir etkinlikle birlikte tanıtabileceğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Gerçekleşecek etkinlikle birlikte yeni iPhone modellerinin tasarımı da karşımıza çıkacak.

iPhone ailesinin uzun süredir tasarım anlamında büyük değişiklikler yaşamadığını da hatırlatalım. iPhone 12 modelleri ile daha keskin hatlara sahip olan bir tasarım anlayışına geçiş yapan Apple, iPhone 13 ailesi için ise tasarım anlamında pek bir değişiklik yapmadı.

iPhone 13 modelleri, kamera kısmındaki değişiklik ve çentiğin küçülmesi haricinde iPhone 12 modelleri ile neredeyse aynı tasarıma sahip durumda. Pek çok kullanıcı bu durum nedeniyle Apple'ı eleştiriyor. iPhone 14 ailesi ile birlikte ise özellikle çentik kısmında büyük bir değişiklik yaşanması da bekleniyor.

Bugün karşımıza çıkan bir araç ise hayallerinizdeki iPhone modelini tasarlamanıza olanak tanıyor. Neal Agarwal'ın neal.fun isimli web sitesi içinde yer alan "Design the next iPhone" farklı iPhone modelleri tasarlamanızı sağlıyor. Kullanıcılarına boş bir iPhone taslağı sunan Design the next iPhone isimli araç, sürükle bırak yöntemi ile birlikte çalışıyor. Dilediğiniz parçayı sürükle bırak yöntemi ile birlikte tasarımınıza ekleyebiliyorsunuz.

Design the next iPhone aracı içinde pro kamera, çift kamera, ses tuşları, güç tuşu, Lightning girişi, çentik, Apple ve Android logoları, kulaklık girişi, ön kamera, Digital Crown, HDMI girişi, ev tuşu ve anten çizgilerine kadar pek çok tasarım detayı da yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.