Blockchain Talks: Web3 oyunlarının geleceği ve oyunlarda sürdürülebilir ekonomi yaratmak

19 Ağustos Cuma günü saat 11.00'de gerçekleşecek olan Blockchain Talks'un ikinci bölümünün konusu Web3 oyunlarının geleceği ve oyunlarda sürdürülebilir ekonomi yaratmak.
Blockchain Talks: Web3 oyunlarının geleceği ve oyunlarda sürdürülebilir ekonomi yaratmak

Blockchain Talks canlı yayın serimizin ilk bölümünde Web3 ve topluluk destekli iş modellerinin geleceği konuşulduğunu sizlere geçtiğimiz Mayıs ayında aktarmıştık. Canlı yayın serimizin ikinci bölümü ise 19 Ağustos Cuma günü saat 11.00'de gerçekleşecek.

Blockchain Talks'un ikinci bölümündeki konumuz ise Web3 oyunlarının geleceği ve oyunlarda sürdürülebilir ekonomi yaratmak. Web3 oyunlarına odaklanan konumuzu alanında uzman isimler ile birlikte canlı yayınımızda derinlemesine konuşacağız.

Konuşmacıları arasında Paribu Ventures yöneticisi Utku Dördüncü, No Surrender Game Studio kurucu ortağı Berke Dikmen ve No Surrender Game Studio kurucu ortağı Çağlar Gökçe'nin yer aldığı serimizin ikinci canlı yayını Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Web3'ün popülerliğinin artması ile birlikte bu alanda hizmet veren girişimlere yapılan yatırımlarda da önemli bir artış yaşandığını ve Web3 yatırımları konusunda söz sahibi olmak isteyen Paribu'nun geçtiğimiz Ocak ayında Paribu Ventures'ı duyurduğunu da hatırlatalım. 

Canlı yayınımızda Web3 odaklı oyunlar ve bu oyunlar içinde yer alan ekonomilerin sürdürülebilirliğinin korunması ile ilgili pek çok önemli detayı bulabilirsiniz. 19 Ağustos Cuma günü saat 11.00'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.