Superblocks, A serisi yatırım turunda 37 milyon dolar yatırım aldı

Superblocks tarafından aktarılan bilgilere göre 37 milyon dolarlık yatırım turu, Kleiner Perkins, Greenoaks, Spark ve Meritech'in ortak liderliği ile gerçekleşti.
Superblocks, A serisi yatırım turunda 37 milyon dolar yatırım aldı

Geliştiricilerin işlerini kolaylaştırabilmek adına programlanabilen bir servis olarak yola çıkan Superblocks, yatırım aldığını duyurdu. Superblocks tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 37 milyon dolar yatırım aldı. Superblocks tarafından aktarılan bilgilere göre 37 milyon dolarlık yatırım turu, Kleiner Perkins, Greenoaks, Spark ve Meritech'in ortak liderliği ile gerçekleşti.

Yatırım turuna, Airtable kurucu ortakları Howie Liu ve Andrew Ofstad, Twilio kurucu ortağı ve CEO'su Jeff Lawson, Okta kurucu ortağı ve COO'su Frederic Kerrest, Firebase kurucu ortağı James Tamplin, Workday CEO'su Aneel Bhusri, Instacart kurucu ortakları Apoorva Mehta ve Max Mullen, AngelList CEO'su Avlok Kohli, Fivetran'den Taylor Brown, Box CEO'su Aaron Levie, Yelp kurucu ortağı ve CEO'su Jeremy Stoppeman, Starburst CRO'su Javier Molina, Brex CRO'su Sam Blond, Notion COO'su Akshay Kothari, DocuSign kurucusu Tom Gonser ve Confluent kurucu ortağı Neha Narkhede de katıldı.

Superblocks tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 37 milyon dolarlık yeni yatırım, şirketin büyümesini hızlandırmak ve operasyonlarını büyütmek için kullanılacak. 2021 yılında Brad Menezes ve Ran Ma tarafından New York'ta kurulan Superblocks, geliştiricilerin şirketi içi özel uygulamalar oluşturabilmelerine odaklanan programlanabilir bir platform sunuyor.

Geliştiricilerin zamandan tasarruf etmesine odaklanan bir çözüm sunan Superblocks'un müşterileri arasında ise Motive, Payhawk, Clearco, Papaya Global ve Alchemy gibi önemli firmalar da bulunuyor. Son olarak Superblocks'un Azure, AWS, Google Cloud, Stripe, Slack, Airtable, GitHub, Saleforce ve Zendesk gibi servisler ile entegre bir şekilde çalışabildiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.