Yemeksepeti, Marmaris için Jet Ski ile teslimat hizmetini kullanıma sundu

Girişim ekosistemimizin en köklü firmaları arasında yer alan Yemeksepeti, yeni bir teslimat çözümü ile karşımıza çıktı. 
Yemeksepeti, Marmaris için Jet Ski ile teslimat hizmetini kullanıma sundu

Yemeksepeti’nden 21 yıl içinde verilen siparişlerin toplam sayısının 1 milyarı geçtiğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Girişim ekosistemimizin en köklü firmaları arasında yer alan Yemeksepeti, yeni bir teslimat çözümü ile karşımıza çıktı. 

Bugün edindiğimiz bilgilere göre Yemeksepeti, tekneler için Jet Ski ile teslimat hizmetini kullanıma sundu. Jet Ski ile teslimat seçeneğinin şu an için sadece Marmaris koylarında yer alan tekneler için kullanıma sunulduğunu da ekleyelim.

Yaz boyunca aktif olarak kullanımda kalacak olan Jet Ski ile teslimat seçeneği ile birlikte bölgede yer alan restoranlardan teknelere siparişler verilebilecek. Yemeksepeti tarafından aktarılan bilgilere göre yaz sezonu boyunca Marmaris, Adaköy, Keçi Adası, Bedir Adası ve Karga Adası koylarına Yemeksepeti Jet Ski’leri ile sipariş teslimatı yapılacağını da paylaşalım.

Jet Ski ile teslimat özelliğinin ilerleyen yıllarda başka şehirler için kullanıma sunulup sunulmayacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Teknelerin nerede olduklarının tanımlanması ise GPS konumuna göre Yemeksepeti uygulaması tarafından otomatik olarak algılanacak.

Geçtiğimiz yıllarda tatil bölgeleri için özel çözümler sunan pek çok firmanın karşımıza çıktığını da hatırlatalım. Bu çözümler arasında ise tatil bölgeleri için hızlı teslimat seçeneklerinden tutun da Migros'un yüzen marketine kadar pek çok farklı çözüm yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.