100 milyondan fazla tüketici, artırılmış gerçeklik teknolojileri ile alışveriş gerçekleştirdi

Teknoloji dünyasının en önemli alanlarından biri haline gelen artırılmış ve sanal gerçeklik teknolojileri, gelecekte e-ticaret sektörünün önemli bir parçası haline gelecek gibi görünüyor.
100 milyondan fazla tüketici, artırılmış gerçeklik teknolojileri ile alışveriş gerçekleştirdi

E-ticaret sektörünün pandemi ile birlikte hem ülkemizde hem de tüm dünyada hızlı bir büyüme yaşadığını geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Teknoloji dünyasının en önemli alanlarından biri haline gelen artırılmış ve sanal gerçeklik teknolojileri de gelecekte e-ticaret sektörünün önemli parçası haline gelecek gibi görünüyor.

2025 yılında e-ticaret gelirleri 7,4 trilyon dolara ulaşabilir

Pandemi sonrasında bile herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermeyen e-ticaret, hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Yapılan araştırmalara göre 2025 yılında e-ticaret gelirleri 7,4 trilyon dolara ulaşabilir. E-ticaretin toplam alışverişlerdeki payına baktığımızda şu an için tüm alışverişlerin yüzde 18'ini oluşturduğunu görüyoruz.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.