iPhone 14 Pro her zaman açık ekran özelliği ile gelebilir

Apple'ın kendi Xcode geliştirici yazılımı içinde yer alan bilgilere göre iPhone 14 ailesinin Pro modelleri, her zaman açık ekran özelliğine sahip olabilir.
iPhone 14 Pro her zaman açık ekran özelliği ile gelebilir

Büyük ekranlı yeni bir model sunması beklenen iPhone 14 ailesinin 4 model ile karşımıza çıkabileceğini geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. Önümüzdeki Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 14 ailesinin, tanıtım tarihi yaklaştıkça karşımıza yeni bilgiler çıkmaya da devam ediyor. 

Apple'ın kendi Xcode geliştirici yazılımı içinde yer alan bilgilere göre iPhone 14 ailesinin Pro modelleri, her zaman açık ekran özelliğine sahip olabilir. Uzun yıllardır Android ekosisteminde yer alan her zaman açık ekran özelliği, telefonunuzu kullanmadığınızda bile ekranı üzerinden bildirimleri ve saati kontrol etmenize olanak tanıyor.

Her zaman açık ekran özelliğinin uzun süredir iPhone modelleri için de kullanıma sunulması bekleniyordu. Söz konusu bekleyiş iPhone 14 ailesi ile birlikte sona erecek gibi görünüyor. Hatırlatmak gerekirse Apple, iOS 16 işletim sistemi ile birlikte iPhone modellerinin kilit ekranları için pek çok kişiselleştirme özelliği de sunmuştu.

Kilit ekranı için sunulan kişiselleştirme özelliklerinin sonrasında her zaman açık ekran özelliğinin de sunulması sürpriz olmayacaktır. Yukarıda da belirttiğimiz üzere iPhone 14 ailesinin toplamda 4 modelden oluşması bekleniyor. Bu modeller ise 6,1 inçlik iPhone 14, 6,7 inçlik iPhone 14 Max, 6,1 inçlik iPhone 14 Pro ve 6,7 inçlik iPhone 14 Pro Max.

Her zaman açık ekran özelliğinin ise sadece iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri için kullanıma sunulması bekleniyor. iPhone 14 ailesinin karşımıza çıkmasına oldukça kısa bir süre kaldı. iPhone 14 ailesi ve Apple'ın tanıtacağı tüm ürünler ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.