Tiffany & Co. CryptoPunk NFT sahiplerine özel kolye uçları üretecek

Tiffany & Co. NFTiff projesi ile CryptoPunk NFT sahiplerine özel 30 ETH’e kolye uçları üretecek.
Tiffany & Co. CryptoPunk NFT sahiplerine özel kolye uçları üretecek

Tiffany & Co. NFTiff projesi ile CryptoPunk NFT sahiplerine özel 30 ETH’e kolye uçları üretecek. NFTiff'i 250 dijital biletten oluşan bir koleksiyon olarak tanımlayabiliriz. Yalnızca CryptoPunk NFT sahiplerinin kolye ucu alma amacıyla kullanabileceği bu dijital biletler, aynı zamanda kullanıcılara özel CryptoPunk tasarımlı kolye ucunun NFT’sini de sunmuş oluyor.

Müşterilerin en fazla 3 adet NFTiff'e sahip olabileceğini belirtelim. Her bir kolye ucunda 30 taş bulunuyor. Bu taşlar arasında değerli taşların yanı sıra elmaslar da yer alabiliyor. Proje kapsamında ise CryptoPunk NFT koleksiyonunda görünen 87 özellik ve 159 renk en benzer değerli taş veya kaplama rengine dönüştürülecek.

Kolye uçları yaklaşık 30mm uzunluğunda ve yaklaşık 20-30mm arası genişliğe sahip. NFT'ye bağlı olarak kolye uçlarında 18 ayar pembe altın veya sarı altın kullanılıyor. Her bir kolye ucuna  CryptoPunk seri numarası ve Tiffany & Co. logosu işlenecek. 

CryptoPunk'ını kolyeye dönüştürmek isteyenler https://nft.tiffany.com adresi üzerinden gerekli adımları izleyerek, kolye uçlarına kavuşabilecek. NFTiff satışları 5 Ağustos'ta kullanıcılara açılacak.

Şimdiye kadar markaların NFT odağında pek çok yenilik sunduğuna şahit olduk. Tiffany & Co.'nun CryptoPunk NFT sahiplerine özel olarak sunduğu bu yenilik ise markanın kripto ve NFT'ye ilgi duyan yeni nesil zenginleri kendine çekmesinin yaratıcı yollarından birini karşımıza çıkarıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.