İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elektrikli scooter park projesine BinBin de katıldı

BinBin tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, şehir yaşamını kolaylaştırmak ve pratik ulaşımı sağlamak amacı ile çıktıkları bu yolda istasyonları ile düzensiz parka çözüm üretmeye odaklanıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elektrikli scooter park projesine BinBin de katıldı

Ülkemizdeki elektrikli scooter kiralama pazarının önemli oyuncuları arasında yer alan BinBin'in 1000 scooterla birlikte Bulgaristan operasyonunu başlattığını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre BinBin, scooterları için oluşturduğu parkları kullanıma sundu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi elektrikli scooterların park problemi için önemli bir adım attı. Elektrikli scooter modelleri için parklar oluşturan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, pilot bölge olarak ise elektrikli scooter kullanımının oldukça yüksek olduğu Kadıköy ilçesini seçti.

İlk etap için alınan karara göre Kadıköy içinde elektrikli scooter kullanımın yoğun olduğu bölgelerde 52 adet park alanı oluşturulacak. BinBin tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, şehir yaşamını kolaylaştırmak ve pratik ulaşımı sağlamak amacı ile çıktıkları bu yolda istasyonları ile düzensiz parka çözüm üretmeye odaklanıyor.

BinBin'in paylaştığı bilgilere göre şirketin istasyon sayısı her geçen gün artmaya devam da edecek. Elektrikli scooter kiralama çözümlerinin filolarının büyümesi ile birlikte scooterların park probleminin artarak devam ettiğini de belirtelim. Kadıköy'de yaşayan biri olarak çoğu zaman elektrikli scooterlar nedeniyle kaldırımlarda rahatça yürüyemediğimi söyleyebilirim. 

Elektrikli scooter park istasyonlarının artması ile birlikte yaşanan bu problem bir nebze giderilebilir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu adımının sonuç verip vermeyeceğini ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.