Sanal futbol okulu Sensiball VR, 1,8 milyon TL yatırım aldı

Geliştirdiği sanal antrenman platformunda çalışan amatör ya da profesyonel oyuncuların teknik, oyun zekası, reaksiyon ve performans testlerini yapan Sensiball VR, 1,8 milyon TL yatırım aldı.
Sanal futbol okulu Sensiball VR, 1,8 milyon TL yatırım aldı

Geliştirdiği sanal antrenman platformu üzerinden simülasyon ile çalışma imkanı sunan sanal futbol okulu Sensiball VR, yatırım aldığını duyurdu. Sensiball VR tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 1,8 milyon TL yatırım aldı. Alınan 1,8 milyon TL'lik yeni yatırım ile birlikte Sensiball VR'ın değerlemesi 72 milyon TL'nin de üzerine çıktı.

Sensiball VR'ın paylaştığı bilgilere göre Ci İnşaat Yapı Taahhüt ve Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Kafadar, Ali Onur Cerrah, Abdullah Ruhi Soylu ve Umut Şentürk’ün yüzde 2,5 şirket hissesine denk gelen kısım için 1,8 milyon TL ödedi.

Hatırlatmak gerekirse Sensiball VR, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında fonbulucu'da yatırım turuna çıkmıştı. 2 ay içinde 384 yatırımcıdan yüzde 141 ön talep alan Sensiball VR, 1 milyon TL'nin üzerinden yatırım aldı. Sensiball VR tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin büyüme hedefleri için hem yurt içi hem de yurt dışındaki operasyonlarını hızlandırmak ve Turcorn olmak için kullanılacak.

Geliştirdiği sanal antrenman platformunda çalışan amatör ya da profesyonel oyuncuların teknik, oyun zekası, reaksiyon ve performans testlerini yapan girişim, oyuncuların o anki yeterlilik seviyelerini analiz ediyor ve sonuca göre kişinin hedeflediği alana uygun bir gelişim programı öneriyor.

Oyuncuların ilerleme süreçleri ile ilgili raporlama da yapabilen Sensiball VR, 2023 yılında ise dünya çağında online yetenek tespiti özelliğini de devreye almayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.