Apple Watch modelleri Cellular desteği ile neler sunuyor?

Uzun yıllardır yurt dışında Cellular yani hücresel veri desteğini sunan Apple, yakın zamanda bu özelliği ülkemiz için de kullanıma sundu.

Apple'ın en popüler ürünleri arasında yer alan Apple Watch ile ilgili gelişmeleri geçtiğimiz yıllarda pek çok kez sizlere aktarmıştık. Uzun yıllardır yurt dışında Cellular yani hücresel veri desteğini sunan Apple, yakın zamanda bu özelliği ülkemiz için de kullanıma sundu.

Apple'ın Cellular desteğine sahip olan Apple Watch SE ve Apple Watch Series 7 modellerini inceleme fırsatı yakaladık. Bu videomuzda Cellular desteğine sahip Apple Watch modelleri ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. Şu an için sadece Turkcell ile birlikte çalışan Cellular desteği, Apple Watch modellerinin hücresel veri ile birlikte kullanılabilmesini sağlıyor.

Cellular özelliğini kullanmak için Turkcell kullanıcısı olmanız gerektiğini de paylaşalım. Cellular özelliğini aktifleştirmeniz için ise Apple Watch uygulaması içinde yer alan Hücresel kısmından bir eşleştirme yapmanız gerekiyor. Turkcell'in Apple Watch GPS Cellular tarifesinin fiyatı ise aylık 29 TL.

Söz konusu tarifenin ilk 6 ay için ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu da ekleyelim. Cellular desteğine sahip olan Apple Watch SE modelleri 9 bin 299, Apple Watch Series 7 modelleri ise 13 bin 399 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Videomuz içinde Cellular desteğinin detaylarının yanı sıra Apple Watch SE ve Apple Watch Series 7 modelleri arasındaki farkları da bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.