Nintendo, görsel efekt teknolojilerine odaklanan Dynamo Pictures'ı satın aldı

Nintendo ve Dynamo Pictures arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Söz konusu satın alma anlaşmasının 2022 yılının 3. çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.
Nintendo, görsel efekt teknolojilerine odaklanan Dynamo Pictures'ı satın aldı

Oyun dünyasının en köklü firmaları arasında yer alan Nintendo, önemli bir satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu. Nintendo tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, görsel efekt teknolojilerine odaklanan Dynamo Pictures isimli şirketi satın aldı.

Nintendo ve Dynamo Pictures arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Söz konusu satın alma anlaşmasının 2022 yılının 3. çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

Tıpkı Nintendo gibi Japonya merkezli bir şirket olarak karşımıza çıkan ve 2011 yılında kurulan Dynamo Pictures, oyunlarda yer alan özel efektlere odaklanıyor. 

Dynamo Pictures'ın daha önce üzerinde çalıştığı oyunlar arasında Death Stranding, Persona 5 ve Metroid: Other M gibi önemli yapımlar da yer alıyor. Nintendo tarafından aktarılan bilgilere göre gerçekleşen satın alma ile birlikte Dynamo Pictures'ın ismi Nintendo Pictures olarak değiştirilecek.

Dynamo Pictures, gerçekleşen satın alma ile birlikte şirkete katılarak Nintendo'nun kendi oyunları üzerinde çalışmaya başlayacak. The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Super Mario Odyssey gibi yapımlar ile son zamanlara damgasını vuran Nintendo, elinde bulundurduğu güçlü oyunları animasyon filmlerine dönüştürmek için çalışmalarını da sürdürüyor.

Hatırlatmak gerekirse Nintendo, ünlü Super Mario karakterinin animasyon filmini önümüzdeki yıl çıkarmayı hedefliyor. Dynamo Pictures'ın önümüzdeki dönemde Nintendo'nun animasyon filmleri üzerinde çalışması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.