Magic Leap 2 modeli 30 Eylül'de satışa sunulacak

2018 yılında karşımıza çıkan karma gerçeklik gözlüğü olan Magic Leap'in devam modeli olan Magic Leap 2, 30 Eylül tarihinde 3 bin 299 dolar fiyat etiketi ile birlikte satışa çıkıyor.
Magic Leap 2 modeli 30 Eylül'de satışa sunulacak

Magic Leap 2 modelinin henüz piyasaya sürülmeden önce sağlık alanında faaliyet gösteren bazı şirketlere dağıtıldığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre ise Magic Leap 2, önümüzdeki Eylül ayında resmen satışa sunulacak.

2018 yılında karşımıza çıkan karma gerçeklik gözlüğü olan Magic Leap'in devam modeli olan Magic Leap 2, 30 Eylül tarihinde 3 bin 299 dolar fiyat etiketi ile birlikte satışa çıkıyor. Magic Leap 2 modelinin satışa sunulacağı ülkeler arasında ise ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve Suudi Arabistan yer alıyor. Magic Leap 2, yılın son günlerinde ise Japonya ve Singapur için de satışa çıkacak.

Magic Leap 2 karma gerçeklik gözlüğü 3 farklı versiyon ile kullanıcılar ile buluşacak. 3 bin 299 dolarlık "base" versiyon sadece karma gerçeklik gözlüğü ve garanti sunuyor. 4 bin 99 dolarlık fiyata sahip olan "Developer Pro" isimli versiyon ise gözlüğün yanı sıra çeşitli yazılımları da kullanıcılarına sunacak.

5 bin dolarlık "Enterprise" versiyonu içinde ise kurumların gözlükleri çalışanlarına dağıtması ve süreci yönetebilmeleri için her 3 ayda bir yazılım güncellemesi ve çeşitli araçlar sunulacak. Hatırlatmak gerekirse Magic Leap modeli 2 bin 295 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. Magic Leap 2 modelinin giriş fiyatı bile ilk modelin fiyatından 1 dolar daha fazla.

260 gramlık bir ağırlığa sahip olan Magic Leap 2, kullanıcılarına 70 derecelik görüş açısı sunuyor. Gücünü AMD 7nm Quad-core Zen2 X86 core işlemcisinden alan karma gerçeklik gözlüğü, 1440 x 1760 piksel çözünürlüğünde ekranlar ile geliyor. Son olarak Magic Leap 2 modelinin 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olduğunu da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.