Planetarium Labs, Animoca Brands liderliğinde 32 milyon dolar yatırım aldı

Güney Kore merkezli web3 oyun şirketi Planetarium Labs, Animoca Brands liderliğinde gerçekleşen Seri A turda 32 milyon dolar yatırım aldı.
Planetarium Labs, Animoca Brands liderliğinde 32 milyon dolar yatırım aldı

Güney Kore merkezli web3 oyun şirketi Planetarium Labs, Animoca Brands liderliğinde gerçekleşen Seri A turda 32 milyon dolar yatırım aldı. Tura Krust Universe, Wemade ve Samsung Next de katıldı. Şirket, aldığı yeni yatırımı yeni bir web3 oyununa öncülük etmek için kullanacağını açıkladı. 

Planetarium Labs, açık kaynaklı, merkezi olmayan blockchain oyunları alanında faaliyet gösteriyor. Şirket, Libplanet blockchain teknolojisine dayalı bir oyun ekosistemi inşa ediyor. Bununla oyuncuların oyun ağına katılmasına izin vermek ve açık kaynaklı içerik geliştirmede önemli bir rol oynama şansı sunmak amaçlanıyor.

Planetarium Labs, tümü teknoloji ve topluluklar arasında güçlü sinerjiler yaratmaya yönelik entegre bir çekirdek blockchain geliştirme, oyun yayıncılığı ve web3 içerik stüdyosu ekibine sahip. Şirket, toplulukların merkezi olmayan yenilikler yoluyla sonsuz olanaklar yaratabileceğine inanıyor, aynı zamanda yaratıcı özgürlük ve oyuncu yönetimi ile çok oyunculu online oyunları güçlendirmeye çalışıyor.

Şirket, merkezi olmayan oyun için Libplanet ekosistemini sürekli iyileştirmeye odaklanmayı; katılımı teşvik etmek ve sürekli büyümeyi teşvik etmek için ekosistem fonu ve topluluk destek programları gibi çeşitli girişimler başlatmayı planlıyor. Libplanet blockchaininde halihazırda açık kaynaklı bir online RPG olan Nine Chronicles da bulunuyor ve Animoca Brands Nine Chronicles'ın da destekçilerinden biri. 

Planetarium Labs, bu yıl birden fazla topluluk odaklı oyun girişimi başlatmak için Asya Pasifik bölgesindeki büyük oyun stüdyolarıyla iş birliği yapıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.