Trendyol Emlak: Trendyol'un gayrimenkul ilan platformu

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol'un gayrimenkul ayağı olan Trendyol Emlak açıldı.
Trendyol Emlak: Trendyol'un gayrimenkul ilan platformu

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol'un gayrimenkul ayağı Trendyol Emlak açıldı. Bu adresten erişilen platformda emlak başvuru süreci yapmak da gerçekten oldukça kolay. Kişiler, trendyol.com’da sağ üst köşede yer alan “Trendyol’da Satış Yap” butonu üzerinden başvuru formunu doldurarak başvurunuzu başlatabilirler. Bu noktada satış yapılacak panel ekranında Emlak seçeneğine tıklamak gerekiyor.

Ayrıca https://ofis.trendyol.com/login adresinden Hemen Üye Ol‘a tıklayarak da başvuru formu doldurulabiliyor. Emlak panelini seçmenizin ardından üyelik bilgilerinizi gireceğiniz yeni bir sayfa açılıyor. Geçtiğimiz aylarda sizlere online emlak platformlarına ilan veren vatandaşların kişisel bilgileri Gelir İdaresi Başkanlığı ile paylaşılacağı haberini aktarmıştık. Trendyol Emlak'ta bu durum göz önünde tutulmuş ve kullanıcılardan üyelik sırasında TCKN ve yetki belgesi numaraları isteniyor. 

Üyelik sırasında öncelikle firma sahibinin ad ve soyad bilgisi girilmesi gerekiyor. Başvuru süreciyle ilgili iletişim cep telefon numaranız ile kurulacak; bu sebeple bu alana geçerli ve başvurusu onaylanmış ya da onay adımında olmayan bir cep telefon numarası girilmek zorunda. E-posta adresi de doldurulduktan sonra emlak şirketin şahıs şirketi ise TCKN; diğer şirket türlerinden biri ise VKN bilgilerinin girilmesi şart. İlan yükleyebilmek için bir firmaya ait geçerli TTBS Yetki Belgesi Numarası da isteniyor. 

Üyelik bilgilerinin ardından lansmana özel Profesyonel Paket ücretsiz olarak seçili geliyor. Profesyonel Paket ile 100 ilan açabiliyor, 12 farklı kullanıcı hakkına sahip olunuyor.Her ilan için 50 fotoğraf yüklenebiliyor. Her ilanda 1 video ekleme fırsatı yakalanabiliyor. Paketleri üyelik aşamasında inceleyebilirsiniz.

Paket seçiminizin ardından Aydınlatma Metnini okuyarak “okudum ve anladım.” alanını işaretlemesi ve Devam Et butonuna tıklanması gerekiyor. Cep telefonu numarasına gelen SMS Doğrulama kodunu alana giriliyor ve ardından Onayla butonuna tıklanıyor. Başvuru Özeti, açılan sayfada gözden geçirebiliyor. Değiştirilmek istenen bilgiler, Üyelik Bilgilerini Güncelle butonu ile değiştirilebiliyor.

Son olarak "Üyelik Sözleşmesini İndir ve Oku" butonuna tıklanarak sözleşme indirilip ve okunmalı. "Üyelik Sözleşmesini okudum ve anladım" alanı da onaylandıktan sonra başvuru tamamlanıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.