Turkcell'den yeni e-ticaret çözümü: Paycell Vitrin

Paycell Vitrin isimli yeni servis, ürün satışı yapan herkesin ürünlerini kendilerine özel bir sayfada sergileyebilecekleri bir e-ticaret çözümü olarak ön plana çıkıyor
Turkcell'den yeni e-ticaret çözümü: Paycell Vitrin

Turkcell'in 1 milyar TL tutarında başlangıç sermayesi ile dijital banka kurmak için ilk adımı attığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Dijital banka ile finans alanındaki çalışmalarını hızlandıran Turkcell, bu kez ise yeni bir e-ticaret çözümü ile karşımıza çıktı.

Paycell Vitrin isimli yeni servis, ürün satışı yapan herkesin ürünlerini kendilerine özel bir sayfada sergileyebilecekleri bir e-ticaret çözümü olarak ön plana çıkıyor. Birey veya kurum fark etmeksizin hizmet verecek olan Paycell Vitrin, kullanıcılarının bankalar ile anlaşma, teknik bir entegrasyon veya ek bir maliyete gerek kalmadan e-ticarete başlamasını sağlıyor. 

Paycell Vitrin servisi içinde ödemeler banka ve kredi kartlarıyla yapılabiliyor. Gerçekleşen ödemeler ise haftalık olarak platformdaki satıcıları iletiliyor. Paylaşılan bilgilere göre Salı gününe kadar teslim edilen tüm siparişlerin ödemesi, her hafta Çarşamba günü kayıt olurken belirtilen banka hesabına aktarılacak.

Turkcell'in Paycell Vitrin platformda gerçekleşen ödemeler üzerinden komisyon aldığını da belirtelim. Satışlar üzerinden alınan komisyon bedeli ise yüzde 3,49. Tıpkı diğer benzer çözümlerde de olduğu gibi oluşturduğunuz ürün ve dükkan linklerini dilediğiniz platformlarda paylaşabileceğinizi de ekleyelim. Paycell Vitrin servisini kullanmak için tek yapmanız gereken ise platforma üye olarak sayfanızı oluşturmak. 

Web sitesi üzerinden aktarılan bilgilere göre kargo konusunda müşterilerine yardımcı olacak olan Paycell Vitrin, müşterilerine indirimli kargo fiyatları da sunacak. Sunduğu Paycell Vitrin ile birlikte e-ticarete yapmak isteyenler için yeni bir alternatif sunan Turkcell, Shopier ve benzeri servisler ile rakip olmuş oldu.

Dilerseniz Paycell Vitrin servisine buradan üye olabilirsiniz. Turkcell'in Paycell Vitrin servisi ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.