SPONSORLU

Koçfinans'dan Startup'lara Destek

Koçfinans’ın gelecek vadeden start-up’ları desteklemek ve teşvik etmek amacıyla Bounce Partners iş birliği ile tasarladığı Demo Day Programı, nakit desteğinin yanında pek çok farklı fırsat da sunuyor…
Koçfinans'dan Startup'lara Destek

27 yıldır otomotiv başta olmak üzere birçok alanda bireysel ve kurumsal finansman çözümleri sunan, Türkiye’nin ilk finansman şirketi Koçfinans; girişimcilere yeni bir fırsat kapısı açıyor.  Kaliteli, hızlı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve benimsediği öncü çalışma prensibi ile sektöründe dönüştürücü ve güçlü bir konumda olan ve aynı zamanda Ar-Ge merkezi sertifikasına sahip olan Koçfinans; hazırladığı Demo Day Programı ile girişimcilerin başarılı bir gelecek inşa etmelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Her zaman dinamizmin gücüne inanan Koçfinans, finans sektörünün dijital dönüşümüne liderlik etmek, Fintech ve InsurTech girişimleri başta olmak üzere günümüz teknoloji çağının getirdiği her türlü sektörle özellikle yapay zekâ, alternatif kredi değerlendirme modelleri, yeni nesil pazaryerleri ve teknolojileri ile iş ortaklığı yapmayı, ekosisteme yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeyi amaçlıyor. 

Teknolojik gelişmeler ve müşteri ihtiyaçlarının değişmesi sebebiyle yaratıcı, farklı ve vazgeçilmez olmak oldukça önem kazanmıştır. Koçfinans bu farkındalıkla beraber hedefleri ve çevik çalışma anlayışı ile örtüşen, gelecek vadeden, sürdürülebilir, yenilikçi ve teknoloji alanında faaliyet gösteren start-up’ları desteklemek amacıyla Bounce Partners iş birliği ile Koçfinans Demo Day Programı’nı hayata geçirdi.

Yapılacak iş birlikleriyle yeni dijital iş modellerinin oluşturulması ve yeni değer önerilerinin sağlanmasını hedefleyen program süresince katılımcılar, düzenli toplantılar, şirket içi mentorlar ve Bounce Partners danışmanlığı ile Demo Day’e kadar işlerini büyütmek için destek alacaklar.  Start-up kurucuları, online ve offline olarak gerçekleşecek programa, ön değerlendirme sürecinde gerekli kriterleri sağlamaları durumunda katılabilecekler. Programı tamamlayan ve dereceye giren start-up’lar Koçfinans’ın sunacağı ödül ve yan desteklerden faydalanabilecek. Programı başarıyla bitiren ve Demo Day’de dereceye giren 1. girişime 50.000 TL, 2. girişime 15.000 TL, 3. girişime ise 10.000 TL para ödülü verilecek. Maddi desteğin yanında bu girişimlere ayrıca Koçfinans çözümleri ile yeni müşteri kazanımı ve iş modellerini geliştirmeleri için stratejik danışmanlık imkânı, ekosistemin önde gelen yatırımcıları ve Koç Topluluğu liderleri ile bir araya gelerek yatırım fırsatlarına erişme ve büyüme fırsatı sunulacak.

Başvuruları 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek programa tüm Fintech ve InsurTech girişimleri başta olmak üzere yapay zeka, makine öğrenimi, alternatif kredi değerlendirme modelleri, yeni nesil pazaryerleri ve teknolojileri alanlarına ürün ve hizmet geliştiren tüm teknoloji girişimleri, ürün, hizmet ya da teknolojisi yenilikçi ve ölçeklenebilir olan tüm start-up’lar, Koçfinans ve iş ortakları ile iş birlikleri için gereken zamanı sağlayabilecek tüm girişimciler başvurabiliyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için;

https://kocfinans.com.tr/tr/demo-day

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.