Nakliye sektörünün dijitalleşmesine odaklanan LojiPark, Fongogo üzerinden 1,16 milyon TL topladı

Yurtiçi nakliye sektörünün dijitalleşmesi, kayıt altına alınması ve araç verimliliğinin artması amacıyla çalışmalarını sürdüren LojiPark, kitle fonlama ile birlikte 1,16 milyon TL topladı.
Nakliye sektörünün dijitalleşmesine odaklanan LojiPark, Fongogo üzerinden 1,16 milyon TL topladı

Son dönemlerde girişim ekosisteminin en popüler konuları arasında bulunan kitle fonlama, girişimlerin finansman toplamasını sağlamaya devam ediyor. Bugün edindiğimiz bilgilere göre yurt içi nakliye sektörünün dijitalleşmesi, kayıt altına alınması ve araç verimliliğinin artması amacıyla çalışmalarını sürdüren LojiPark, kitle fonlama ile birlikte 1,16 milyon TL topladı.

LojiPark'ın kitle fonlama kampanyasının 400'ü aşkın yatırımcının katılımı ile birlikte Fongogo üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. LojiPark tarafından aktarılan bilgilere göre toplanan 1,16 milyon TL'lik finansman, yazılım geliştirmek başta olmak üzere, arayüz ve tasarım yenilemek, güncellemeler yapmak ve sistemsel entegrasyonları gerçekleştirmek için kullanılacak.

İbrahim Ercankal, Özlem Özen ve Şaban Albayrak tarafından kurulan Lojipark, bireysel kamyoncuların tamamen manuel süreçlerle yürütülen günlük spot sevkiyat operasyonunu dijitalleştirmeyi amaçlayan bir platform olarak faaliyet gösteriyor.

Teknopark İstanbul'dan kabul alınması ile 2021 yılının Kasım ayında teknopark içinde şirketleşen Lojipark, Estonya merkezli Startup Wise Guys ve lojistik odaklı girişimleri destekleyen Fransa merkezli Ze-Box programlarına da kabul edildi. Lojipark'ın Garanti BBVA Partners'ın yeni dönemine seçilen 6 girişim arasında yer aldığını da belirtelim.

Workup Agri'nin ilk mezunlarından olan Soyl-Gel kurucu ortağı Ogeday Rodop ile bir röportaj gerçekleştirdiğimizi geçtiğimiz hafta sizlere aktarmıştık. Edindiğimiz bilgilere göre Soyl-Gel de Fongogo üzerinden gerçekleştirdiği ödül bazlı kitle fonlama kampanyasında 175 bin TL topladı.

Hala birçok sektörden girişimin yatırım beklediğine dikkat çeken Fongogo Kurucu Ortağı ve CEO’su Ali Çebi, Fongogo olarak kitle fonlamasıyla istediğiniz meblağlarda yatırım yapılmasına aracılık ettiklerini dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.