CFO'ların maliyetleri düşürecekleri ve büyümeyi finanse edecekleri dijital dünyada 10 alan

Pandeminin neredeyse tamamen hayatımızdan çıktığı bugünlerde, üst düzey yöneticiler ve CFO'lar, özellikle 2022 yılının gelirlerinin 2019 gelirlerini yakalayabileceğini ve hatta geçebileceğini tahmin ediyor.
CFO'ların maliyetleri düşürecekleri ve büyümeyi finanse edecekleri dijital dünyada 10 alan

2020 yılının mart ayında hem ülkemizi hem de tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi, pek çok alanı kökünden değiştirdi. Pandemi ile birlikte iş dünyasındaki dijitalleşme serüveni hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde ilerledi. Bu süreç dijitalleşmeyi hızlandırsa da gelir anlamında pek çok şirketin sorun yaşamasına da neden oldu.

Maliyetlerin düşürüleceği alanlar

Pandeminin neredeyse tamamen hayatımızdan çıktığı bugünlerde ise üst düzey yöneticiler ve CFO'lar, özellikle 2022 yılının gelirlerinin 2019 gelirlerini yakalayabileceğini ve hatta geçebileceğini tahmin ediyor. Maliyetlerin düşürüleceği alanlara baktığımızda karşımıza finans, pazarlama, insan kaynakları, satış ve idari yönetim çıkıyor.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.