Boyner'den hızlı teslimat odaklı önce dene sonra öde servisi: Boyner Now

Ülkemizin önemli markaları arasında yer alan Boyner, yeni hızlı teslimat seçeneğini düzenlediği bir basın toplantısı ile birlikte duyurdu.
Boyner'den hızlı teslimat odaklı önce dene sonra öde servisi: Boyner Now

Pandemi ile birlikte hızlı teslimat uygulamalarının kullanımının artığını geçtiğimiz dönemde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Hızlı teslimat seçeneği genelde market ürünleri ve yemek siparişleri için kullanılsa da farklı alanlarda hizmet sunan markaların da hızlı teslimat konusunda çalışmalar yaptıklarını görüyoruz.

Ülkemizin önemli markaları arasında yer alan Boyner, yeni hızlı teslimat seçeneğini düzenlediği bir basın toplantısı ile birlikte duyurdu. Cem Boyner'in katılımı ile birlikte gerçekleşen ve Webrazzi olarak bizim de katıldığımız basın toplantısında şirketin yeni servisi olan Boyner Now'ın detayları paylaşıldı.

Kullanıcılarına 90 dakika içinde teslimat imkanı sunan Boyner Now, sipariş edilen ürünlerin satın alma öncesinde denenebilmesine odaklanıyor. İnternetten giyim alışverişinin önünde en büyük problem ürünlerin denenmeden satın alınması. 

Sipariş edilen ürünlerin kullanıcının üzerine olmaması de iadelere neden oluyor. Bu durumu ortadan kaldırmak isteyen Boyner, Now servisi ile birlikte kullanıcılarına alışveriş öncesinde evlerinin konforunda deneme imkanı sunuyor.

Oldukça kolay bir kullanım mantığına sahip olan Boyner Now'ı kullanmak için tek yapmanız gereken ise beğendiğiniz ürünün iki farklı bedenini sepetinize eklemek. Sonrasında seçtiğiniz ürünler maksimum 90 dakika içinde kapınıza geliyor. Sepetinize birden fazla ürünün farklı bedenlerini ekleyebileceğinizi de ekleyelim. 

Gelen ürünleri denedikten sonra ise dilediğiniz ürünü kapıda ödeme ile birlikte satın alabiliyorsunuz. Eğer ürünler üstünüze olmazsa veya satın almaktan vazgeçtiyseniz ise direkt olarak kapınızda bekleyen görevliye teslim edip iade edebiliyorsunuz. 

Satın alınan ürünlerin iade için yine Boyner Now üzerinden randevu oluşturulabildiğini de ekleyelim. İade edilen ürünler size uygun bir zaman diliminde yine kapınızdan teslim alınıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.