iOS 16'dan macOS 13'e tüm yenilikler, Apple WWDC 2022 etkinliği: Canlı bloglama

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip edeceğimiz WWDC 2022 ile ilgili tüm detayları canlı bloglama ile sizlere aktaracağız.
iOS 16'dan macOS 13'e tüm yenilikler, Apple WWDC 2022 etkinliği: Canlı bloglama

Apple'ın her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC) bu yıl 6 Haziran ve 10 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşeceğini sizlere aktarmıştık. Merakla beklenen WWDC 2022, bugün Türkiye saati ile 20:00'de Apple Keynote ile başlayacak.

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip edeceğimiz WWDC 2022 ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Etkinlikte karşımıza çıkacak olan tüm detayları her yıl olduğu gibi canlı bloglama ile sizlere aktaracağız.

WWDC 2022'de özellikle Apple'ın işletim sistemleri olan iOS, macOS, iPadOS, watchOS ve tvOS'in yeni versiyonlarının tanıtılmaları bekleniyor. Tanıtılması beklenen MacBook Air 2022 modelinin gücünü Apple tarafından üretilecek olan yeni nesil M2 işlemcisinden alacağı düşünülüyor. Diğer yeniliğin ise Apple'ın karma gerçeklik gözlüğünün işletim sistemi olması beklenen RealityOS olacağı iddia ediliyor. 

Tekrar hatırlatalım; WWDC 2022, Türkiye saati ile 20:00'de başlayacak. WWDC 2022 ile ilgili tüm detayları aşağıda yer alan canlı bloglama üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.