Blockchain oyunu The Red Village, Paribu Ventures'un katılımıyla 6,5 milyon dolar yatırım aldı

Avusturalya merkezli şirketin yatırım turuna Paribu Ventures’ın yanı sıra; Animoca Brands, GameFi Ventures, SL2 Capital, Polygon Studios, Spark Capital, Pylon Labs ve Vendetta Capital gibi yatırımcılar da dahil oldu.
Blockchain oyunu The Red Village, Paribu Ventures'un katılımıyla 6,5 milyon dolar yatırım aldı

 blokzincir üzerinde geliştirilen “karanlık fantezi” oyunu olarak konumlanan The Red Village, Paribu Ventures’un da katıldığı yatırım turunda 6,5 milyon dolarlık tohum yatırımı aldı. Yatırım turuna Paribu Ventures’ın yanı sıra; Animoca Brands, GameFi Ventures, SL2 Capital, Polygon Studios, Spark Capital, Pylon Labs ve Vendetta Capital gibi yatırımcılar da katılım gösterdi. 

Bu arada 30 milyon dolar fon büyüklüğüne sahip olan Paribu Ventures'un, daha önce Float Capital, Angelic ve Mangata projelerine yatırım yaptığını hatırlatalım. 

The Red Village'ın faaliyet alanı

Avusturalya merkezli “oyna & kazan”(play-and*-earn) oyunu The Red Village, henüz oyun yayına girmeden oyun içi karakterlerinin NFT olarak satışını gerçekleştirdi. Söz konusu satış 1000 ETH’nin üzerinde bir değerle tamamlandı. Oyun içi obje ve karakterlerin satışı OpenSea üzerinde gerçekleştirilirken, bu koleksiyonlar iki kere hızlıca tükendi. The Red Village koleksiyonlarının ikincil marketteki satış hacmi ise 3000 ETH’nin üzerine çıktı. 

Oynanabilir alpha sürümü olarak turnuva modunu yayınlayan The Red Village, beraber çalıştığı iş ortakları ve deneyimli ekibiyle de öne çıkıyor. Şirket,  sürükleyici hikayelerle keyifli bir oyun deneyimi sunmayı ve ekibini her geçen gün büyütmeyi hedefliyor.

The Red Village'ın “Turnuvalar” ve “The Red Village: Darklands” oyun modu bulunuyor. Şirket, şu an için yalnızca turnuvalar modunu oyuncularla buluşturdu. Ekip, daha gelişmiş olan Darklands modu için Animoca Brands bünyesinde Blowfish Studios ile beraber çalışmalarını sürdürüyor.

Aldığı yatırımı büyük oranda oyun geliştirmek için kullanacak olan The Red Village Kurucu Ortağı Brendan Robb, yatırım turuyla ilgili şöyle konuştu: 

“The Red Village gibi başarılı oyunların etkisiyle blokzincir, büyük kitlelerce benimsenecek. Bunun için en önemli katalizör; geleneksel oyuncuların yüksek kaliteli, oyun dinamikleri açısından başarılı ve sürükleyici oyunları oynamaya başlaması ve bu oyunların gerçek topluluklarıyla beraber hareket etmesidir. The Red Village olarak bunu başarmak istiyor; oyuncularımıza, günümüz blokzincir oyun dünyasında nadiren görülebilecek kadar başarılı ve keyifli bir deneyim sunacağımıza inanıyoruz.”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.