Meditasyon uygulaması Tripp, metaverse'e odaklanmak için 11.2 milyon dolar yatırım aldı

Meditasyon için sanal ve artırılmış gerçeklikten faydalanan Tripp, Bitkraft Ventures, Amazon Alexa Fund, Qualcomm, HTC, Niantic ve Mayfield'in katıldığı yatırım turunda 11.2 milyon dolar yatırım aldı.
Meditasyon uygulaması Tripp, metaverse'e odaklanmak için 11.2 milyon dolar yatırım aldı

Meditasyon için sanal ve artırılmış gerçeklikten faydalanan Tripp, Bitkraft Ventures, Amazon Alexa Fund, Qualcomm, HTC, Niantic ve Mayfield'in katıldığı yatırım turunda 11.2 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, aldığı yatırımı metaverse evrenine genişlemek için kullanacağını açıkladı. Girişim, yatırımla birlikte sanal ve artırılmış gerçeklik platformlarını geliştireceğini de belirtti.

Tripp ile ilgili tek gelişme aldığı yatırım da değil. Platform, BeardedEye'ın Eden'ını da satın aldığını duyurdu. Bu satın alma ile kullanıcıların Tripp deneyimlerini daha fazla kişiselleştirmeleri, dijital gerçeklikleri keşfetmeleri ve diğer insanlarla tanışmalarına olanak sağlamak hedefleniyor. Eden, insanların etkileşime girebildiği sanal gerçeklik oyunu. Bu satın alma Tripp'in metaverse evrenine adım atmasını da sağlayacak. Kısacası Tripp, Eden ile metaverse'te kişilere meditasyon imkanı tanıyacak.

2017 yılında Nanea Reeves ve Zachary Norman tarafından kurulan Tripp, zihinsel ve duygusal esenliği ele almak için tasarlanmış bir platform. Tripp, bilimsel araştırmaya dayalı ve sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik ve mobil cihazlar aracılığıyla sunulan gelişmiş dijital ürünler yaratıyor. Platform, şu anda dünya çapında bireysel kullanıcılara, büyük şirketlere ve hastanelere/kliniklere sağlıklı yaşam çözümleri sunuyor. Tripp'in dijital destek araçları, kullanıcıların meditatif deneyimler yoluyla zihinsel sağlıklarının kontrolünü ele geçirmelerine yardımcı oluyor.

Tripp'in kurucusu ve CEO'su Nanea Reeves yaptığı açıklamada, Eden'ı satın alarak, bilinçli bir metaverse inşa etmeye, dijital gerçekliklerde dönüştürücü deneyimler için güvenli bir alan oluşturmaya ve aynı zamanda yaratıcıları misyonlarına katılmaya teşvik etmeye bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Söz konusu satın alma, kullanıcıların dünyanın her yerinden kullanıcılarla bağlantı kurarken dijital sanat eserlerini ve ses manzaralarını keşfetmelerini sağlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.