Apple, WWDC 2022 için artırılmış gerçeklik odaklı ipucunu yayınladı

Apple'ın WWDC 2022 için paylaştığı artırılmış gerçeklik odaklı ipucu üzerinde "Code one, code all." yazan büyük bir sanal kart paketi yer alıyor.
Apple, WWDC 2022 için artırılmış gerçeklik odaklı ipucunu yayınladı

Apple'ın geliştirici konferansı olan WWDC'nin bu yıl 6 - 10 Haziran tarihleri arasında online olarak gerçekleşeceğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Her yıl WWDC için artırılmış gerçeklik odaklı bir ipucu yayınlayan Apple, etkinliğe bir hafta kala WWDC 2022 için de paylaşımda bulundu.

Apple'ın WWDC 2022 için paylaştığı artırılmış gerçeklik odaklı ipucu üzerinde "Code one, code all." yazan büyük bir sanal kart paketi yer alıyor. Pakete tıkladığınızda ise karşınıza farklı renklerde 3 farklı kart seçeneği çıkıyor. Her kart içinde ise genç yazılımcıların farklı Memojileri yer alıyor. 

Apple'ın artırılmış gerçeklik odaklı ipuçları bırakmasının ilk olarak 2020 yılında düzenlenen Apple Watch Series 6 ve iPad etkinliğinde başladığını da hatırlatalım. Apple kullanıcıları tarafından ilgiyle karşılanan artırılmış gerçeklik odaklı ipuçları, son iki yıldır iPhone 12, M1 Mac, 2021 Spring Loaded, iPhone 13, Unleashed ve Peek performance etkinliklerinden önce de karşımıza çıktı.

WWDC 2022'de karşımıza odağına memojileri veya genç geliştiricileri alan yeniliklerin çıkması sürpriz olmayacaktır. WWDC 2022'de tanıtılmasını beklediğimiz yenilikleri dün sizlere aktarmıştık. Her yıl olduğu gibi yazılım odaklı olarak gerçekleşmesi beklenen WWDC 2022 ile ilgili tüm detayları Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla sizlere aktaracağız. 6 Haziran tarihinde görüşmek üzere!

İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.