Twitter, Twitter Media'yı Twitter Create olarak yeniden adlandırdı

Twitter, Twitter Media markasını Twitter Create olarak yeniden adlandırdığını açıkladı. Şirketin bunu yapmasının en önemli nedeni ise içerik oluşturuculara odaklanmayı istemesi.
Twitter,  Twitter Media'yı Twitter Create olarak yeniden adlandırdı

Son dönemin en gündemdeki şirketlerinden biri hiç şüphesiz Twitter ve bunun en önemli nedenlerinden biri Elon Musk'ın Twitter'ı satın alacağını söylemesi, ancak bunun bir şekilde gerçekleşememiş olması. Ancak Twitter'la ilgili tek yenilik bu da değil. Şirket, şimdi de Twitter Media markasını Twitter Create olarak yeniden adlandırdığını açıkladı. Şirketin bunu yapmasının en önemli nedeni ise içerik oluşturuculara odaklanmayı istemesi.

Twitter, Twitter Create web sitesinin içerik oluşturucuların kaynaklara, ürün bilgilerine ve Twitter'dan en iyi şekilde yararlanmaya yönelik ipuçlarına erişmeleri için yeni bir merkez olduğunu söylüyor. Bu yeni marka değişikliği ile şirket, içerik oluşturucuların Twitter'ın içerik oluşturucu ürünlerini nasıl kullanabileceklerini ve diğer içerik oluşturucularla nasıl bağlantı kurabileceklerini anlamalarını kolaylaştırmak istediğini söylüyor.

Bu değişiklikle birlikte içerik oluşturucular, spor, oyun, haber, podcast yayıncıları, yazarlar ve daha fazlası dahil olmak üzere sektöre göre web sitesindeki kaynaklara erişebilecek. Twitter, kaynakları kategorilere ayırıyor ve böylelikle içerik oluşturucuların kendilerine uygun içeriği kolayca bulabileceklerini iddia ediyor.

Twitter Create, aynı zamanda içerik oluşturucular için Twitter'da para kazanma, hedef kitleleriyle etkileşim kurma veya markalarını daha da geliştirme gibi konularda kişilere rehberlik sunuyor. Örneğin; podcast’ler kısmına dokunduğunuzda, hangi Twitter ürünlerini kullanabileceğinize ilişkin notlar da dahil olmak üzere programınızı nasıl tanıtacağınıza ilişkin özel bir ipuçları sayfasına yönlendiriliyorsunuz. 

Twitter, kısa bir süre önce de içerik oluşturucuların Twitter'da nasıl para kazandıklarını, Super Follows ve Ticketed Spaces gibi para kazanma özelliklerinden ne kadar kazandıklarını analiz etmelerine yardımcı olmak için tasarladığı "Creator Dashboard" adlı aracını tanıtmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.