Webrazzi Summit 2022'de "süper erken kayıt" indirimlerinden yararlanmak için son 10 gün!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022, 12 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşecek.
Webrazzi Summit 2022'de

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022, 12 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşecek. Webrazzi'yi ve konferanslarını yakından takip edenler iyi bilse de öncelikle fiziksel ve online konferansın nasıl bir arada olacağını açıklayalım. Konferansımızı etkinlik alanında yüz yüze bir şekilde gerçekleştireceğiz ve dileyenler Webrazzi Summit 2022'ye bu şekilde, fiziksel olarak katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecekler. Ayrıca belirtelim, online katılımda da networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden önemli yerli ve yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacağımız Webrazzi Summit 2022'ye katılım göstermek isteyenler, şimdi ve bundan sonraki 10 gün boyunca erken kayıt indirimlerinden yararlanabilirler.

31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli olan ücretlere baktığımız online seçenek için tek kişilik bilet fiyatının 1250 TL + KDV, offline seçenek için tek kişilik bilet fiyatının ise 3000 TL + KDV olduğunu görüyoruz. Üç kişiden fazla bilet alınmasına izin veren grup indirimlerinde ise online seçenekte kişi başı 1125 TL + KDV ve offline seçenekte 2700 TL + KDV şeklinde bilet fiyatları mevcut. 31 Mayıs 2022 tarihinden sonra ise bilet fiyatlarında artışlar olacağını hatırlatırız. 

Webrazzi Summit 2022'ye buradan bilet alabilirsiniz. Şimdiden görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsor

Gümüş Sponsorlar

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.