Brüksel'de düzenlediğimiz Tech.eu Summit'te neler oldu?

Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de, Tech.eu ile birlikte düzenlediğimiz Tech.eu Summit ile ilgili tüm detayları videomuzda bulabilirsiniz. 

Tech.eu Summit'in yaklaşık 100 konuşmacı ve 1000'den fazla katılımcı ile birlikte gerçekleştiğini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de, Tech.eu ile birlikte düzenlediğimiz Tech.eu Summit ile ilgili tüm detayları videomuzda bulabilirsiniz. 

Tech.eu Summit'in VIP resepsiyonunu Brüksel'in en güzel binalarından biri olan Brussels Town Hall'da etkinlikten bir gün önce gerçekleştirdik. Brüksel Belediye Başkanı ve Belçika Başbakan Yardımcısı'nın yanı sıra konuşmacılarımızın ve değerli misafirlerimizin katılımı ile birlikte gerçekleşen VIP resepsiyonunun görüntüleri de videomuzda yer alıyor.

Hem girişim ve yatırım ekosistemini hem de Belçika'nın önemli politik simalarını bir araya getiren Tech.eu'nun ilk fiziksel etkinliği olan Tech.eu Summit'in en önemli konuşmacılarına baktığımızda ise karşımıza Avrupa inovasyon, araştırma komisyonu yöneticisi Mariya Gabriel, Belçika başbakanı Alexander De Croo ve Wise kurucusu ve CEO'su Kristo Käärmann çıkıyor.

Tech.eu'nun ilk fiziksel etkinliği olmasına karşın büyük bir ilgiyle karşılanan Tech.eu Summit'in gelecek yıl tekrar Brüksel'de gerçekleşeceğini de ayrıca ekleyelim. Videomuzun sonunda ise Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal ile birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Tech.eu Summit'te neler olduğu, etkinliğin nasıl geçtiği ile ilgili tüm detayları videomuzda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.