Kidolog, 21 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Geçtiğimiz Kasım ayında ise 10 milyon TL değerleme üzerinden yatırım alan girişim, yeni bir yatırım aldı. Edindiğimiz bilgilere göre Kidolog, 21 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.
Kidolog, 21 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Ebeveynlere çocukları için online uzman desteği sağlayan Kidolog girişiminin 3 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldığını 2021 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz Kasım ayında ise 10 milyon TL değerleme üzerinden yatırım alan girişim, yeni bir yatırım aldı. 

Edindiğimiz bilgilere göre Kidolog, 21 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı. Kidolog'un tam olarak ne kadar yatırım aldığı ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Kidolog'un eski yatırımcıları arasında bulunan Alesta Teknoloji Yatırım, girişimin yeni yatırım turuna da katıldı.

Hatırlatmak gerekirse Alesta Yatırım, Kidolog'a yaptığı yatırım ile birlikte şirketin yüzde 10 hissesinin sahibi olmuştu. Alesta tarafından aktarılan bilgilere göre Alesta, yeni yatırım turu ile birlikte sahip olduğu Kidolog hissesini ise yüzde 11'e çıkardı.

2020 yılının Şubat ayında Eray Uğurelli ve Burak Candan tarafından kurulan Kidolog, yetişkin bireylere ve ebeveynlere; gebelik dönemi öncesi, gebelik dönemi ve çocuklarını 18 yaşına getirene kadarki süreçte ihtiyaç duyabilecekleri 11 farklı kategoride 7/24 güvenli online uzman desteği sağlıyor.

Platformda yer alan kategoriler ise diyetisyen, çocuk gelişimci/ çocuk gelişimi uzmanı, ebe/ doula, emzirme danışmanı, özel eğitim uzmanı, fizyoterapist, ergoterapist, psikolog/ psikolojik danışman, dil ve konuşma terapisti, uyku danışmanlığı.

Kidolog, 21 milyon TL değerleme üzerinden aldığı yatırımı operasyonlarını İngiltere ve Amerika'ya taşımak için kullanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.