FITTY, 10 milyon TL değerleme üzerinden 1 milyon TL yatırım aldı

Tamer Capital, kullanıcıların istediği spor salonuna giderek kullandığı dakika kadar ödeme yapmasını sağlayan FITTY'e 1 milyon TL yatırım yaptığını duyurdu.
FITTY, 10 milyon TL değerleme üzerinden 1 milyon TL yatırım aldı

Tamer Capital'ın globale açılmak isteyen projelere yatırım yapacağını geçtiğimiz yılın Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım ile birlikte karşımıza çıkan Tamer Capital, kullanıcıların istediği spor salonuna giderek kullandığı dakika kadar ödeme yapmasını sağlayan FITTY'e 1 milyon TL yatırım yaptığını duyurdu.

FITTY'nin 1 milyon TL'lik yatırımının 10 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Tamer Capital tarafından paylaşılan bilgilere göre ise ihtiyaç halinde FITTY girişimine 500 bin TL'lik köprü yatırımı da sağlanacak.

Tamer Capital, yatırım anlaşması kapsamında FITTY’ye yazılım, planlaması, ekipleşme ve pazarlama gibi konularda girişim geliştirme desteği de verecek. 2021 yılında Murat Arslan tarafından İstanbul'da kurulan FITTY, kullanıcılarının platform içinde yer alan spor salonlarını herhangi bir üyelik gerçekleştirmeden ve aidat ödemeden kullanmalarını sağlıyor. FITTY'nin temel hedefi ise ülkemizdeki bütün spor salonlarına ulaşmak ve sonrasında ise yurt dışına açılmak. 

Şimdiden 411 spor salonu ile anlaşma sağladıklarını belirten FITTY kurucusu Murat Arslan, Tamer Capital’in girişim geliştirici partner ve yatırımcı olarak FITTY’i arzu ettikleri noktaya hızla getirmeleri konusunda büyük katkıları olacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

Yazılım, ekipleşme ve marketing desteği ile FITTY’i hızlıca potansiyeline ulaştıracaklarına inandıklarını paylaşan Tamer Capital kurucusu Kemal Tamer, Murat Arslan'ın Tamer Capital’in çalışma yapısına uygun, dinamik, kendini geliştirmeye hazır ve adanmış bir girişimci olduğunu ve kısa zamanda büyük işler başaracaklarına inancının tam olduğunu da aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.