Yeni nesil not tutma uygulaması: Reflect

Not tutma uygulaması olarak hizmet veren Reflect, bağlantılar ile birlikte notlarınızı ilişkilendirmenize olanak sağlıyor.
Yeni nesil not tutma uygulaması: Reflect

Çalışma şeklimizin dijitalleşmesi ile birlikte her geçen gün daha önemli bir hale gelen not tutma uygulamaları, yeni örnekler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Not tutma uygulaması olarak hizmet veren Reflect, bağlantılar ile birlikte notlarınızı ilişkilendirmenize olanak sağlıyor.

Hem günlük hayat hem de iş için kullanılabilecek bir not uygulaması olan Reflect, temelinde fikirlerinizi ve notlarınızı yazabileceğiniz bir günlük olarak hizmet veriyor. Notlarınızı birbirlerine ilişkilendirmenize de olanak sağlayan Reflect, online ve offline olarak çalışabiliyor.

iOS mobil uygulaması, Mac uygulaması ve internet tarayıcısı üzerinden kullanılabilen Reflect, online olarak kullanıldığında gerçek zamanlı senkronizasyon da sunuyor. Kısacası iPhone'unuzdan Reflect ile aldığınız nota gerçek zamanlı olarak MacBook uygulaması üzerinden de erişebiliyorsunuz.

Notlarınızı kullanacağınız etiketler ile birlikte düzenlemenize de olanak sağlayan Reflect; Google Takvim, Google Kişiler, Chrome, Safari ve Kindle ile entegre bir şekilde de çalışabiliyor. Kindle entegrasyonu sayesinde kitaplar ile ilgili almak istediğiniz notlar, otomatik olarak Reflect'e eklenebiliyor.

2021 yılında Alex MacCaw tarafından kurulan Reflect'in ücretli bir servis olduğunu da belirtelim. Aylık 15 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Reflect, ilk 14 gün için ücretsiz deneme de sunuyor. 1 yılı aşkın süredir aktif olarak kullanımda olan Reflect'in 740 ücretli abonesi de bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.