Ecomercek, Eczacıbaşı Momentum’dan 125 bin dolar yatırım aldı

Tüketicilerin sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam için satın alma ve keşif yolculuklarına eşlik eden bir platform olan Ecomercek, Eczacıbaşı Momentum’dan 125 bin dolar yatırım aldı.
Ecomercek, Eczacıbaşı Momentum’dan 125 bin dolar yatırım aldı

Eczacıbaşı Topluluğu’nun kurum içi girişimcilik programından doğan, tüketicilerin sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam için satın alma ve keşif yolculuklarına eşlik eden bir platform olan Ecomercek, Eczacıbaşı Momentum’dan 125 bin dolar yatırım aldı.

Bilinçli tüketimi odağına alan Ecomercek, günlük yaşamda kullanılan hızlı tüketim ürünlerini ve içeriklerini çevre ve sağlık etkilerine göre bütünsel bir yaklaşımla değerlendiriyor. Platform, tüketim alışkanlıklarını dönüştüren bir çözüm sunuyor. Eczacıbaşı Momentum, Ecomercek yatırımı ile topluluğun kurum içi girişimcilik programlarını desteklemeyi, yenilikçi çözümlerin doğup büyümesine ve şirketleşen girişimlerin ölçeklenebilirliğe ulaşmasına destek olmayı hedefliyor.

Eczacıbaşı Momentum Yatırım Müdürü Berktuğ İncekaş, Ecomercek yatırımını değişen tüketici alışkanlıkları ile birlikte ele alarak, içinden geçtiğimiz süreçte tüketicilerde ürünlerin çevre ve sağlığa etkilerine olan bilincin arttığını gözlemlediklerini; Eczacıbaşı Holding bünyesinden çıkan iki kadın girişimci olan Serpil Karadağ ve Aslı Kılıçarslan’ın bu yolculukta yanlarında oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Ecomercek Kurucuları Serpil Karadağ ve Aslı Kılıçarslan, kurum içi girişimcilik projesinden doğan ve bugün şirket olan Ecomercek’e her zaman güvenen, destek veren ve yanlarında olan Eczacıbaşı Topluluğu ve Eczacıbaşı Momentum ailesine teşekkür etti. İki kadın kurucu ortak olarak çıktıkları bu yolda, sağlık ve çevreye önem veren bir şirketin desteğini almaktan dolayı çok mutlu olduklarını; birlikte nice güzel işler başarmak ve geleceği hep birlikte inşa edebilmeyi dilediklerini belirttiler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.