Online toplantılar için otomatik not alma çözümü: Sonero

Online toplantı odağında çözümler üreten bir girişim olarak karşımıza çıkan Sonero, sunduğu yapay zeka teknolojisi ile birlikte online toplantıları daha verimli bir hale getirmeyi planlıyor.
Online toplantılar için otomatik not alma çözümü: Sonero

Pandemi nedeniyle büyük bir çoğunluğumuzun evlerden çalıştığı bugünlerde iş hayatının en önemli noktalarından biri olan toplantılar da dijitalleşerek online bir hale geldi. Online toplantı odağında çözümler üreten bir girişim olarak karşımıza çıkan Sonero, sunduğu yapay zeka teknolojisi ile birlikte online toplantıları daha verimli bir hale getirmeyi planlıyor.

Toplantılarda bir katılımcı olarak yer alan Sonero'nun yapay zekası, toplantı içinde konuşulanları otomatik olarak not alıyor. Toplantı katılımcılarının yerine not tutan ve gerçekleştirilen toplantılar ile ilgili detaylı analizler de sunan Sonero, katılımcıların sadece toplantıya odaklanabilmelerini sağlıyor.

2019 yılında Kanish Raajkumar tarafından Kanada'da kurulan Sonero, online toplantı araçları ile entegre bir şekilde de çalışabiliyor. Sonero'nun entegre bir şekilde çalıştığı platformlar arasında Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, Outlook, Cisco WebEx, Zapier ve Hubspot da yer alıyor.

Toplantı içinde gerçekleşen tüm konuşmaları yazıya dökebilen Sonero, toplantı içindeki önemli noktaları ve soru - cevapları da kullanıcılarına detaylı bir şekilde aktarabiliyor.

Sonero'nun yapay zekasının yakın zamanda toplantı katılımcılarının yüz ifadelerini ve beden dillerini anlamlandırmaya başlayacağını da ekleyelim. Bu özellikler ile elde edilen veriler de toplantı sonrasında sunulan analiz kısmına eklenecek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.