Sunum hazırlama platformu Pitch'den yeni özellik: Slaytlara doğrudan video kaydetme

Pitch, sunumlar ve şablonlar yayınlamak ve değiş tokuş etmek için özel ekran oluşturuyor. Platforma şimdi de yepyeni bir özellik eklendi; slaytlara direkt olarak video kaydedebilme özelliği. 
Sunum hazırlama platformu Pitch'den yeni özellik: Slaytlara doğrudan video kaydetme

2020'nin ekim ayında lansmanı gerçekleştirilen sunum hazırlama ve paylaşma platformu Pitch, son olarak gündemimize aldığı yatırımla gelmişti. Şirket, neredeyse bir yıl önce, Seri B turda 85 milyon dolar almış ve bu yatırımla Pitch'in değerlemesi 600 milyon dolara ulaşmıştı. 

2018'de, Wunderlist'in arkasındaki ekip tarafından kurulan Pitch, gerçek zamanlı iş birliğine, akıllı iş akışlarına ve sezgisel tasarım özelliklerine odaklanıyor. Platform, ekiplerin işlevsel sunumlar oluşturup sunmasını hızlı ve keyifli hale getiriyor; uzmanlar tarafından hazırlanmış şablonlardan herkesin ilham almasını kolaylaştırıyor. Intercom, Superhuman ve Notion gibi markalar da dahil olmak üzere on binlerce ekip şu anda Pitch'i kullanıyor.

Pitch, sunumlar ve şablonlar yayınlamak ve değiş tokuş etmek için özel ekran oluşturuyor. Bu yeni ekosistemde kullanıcılar, en iyi içerik oluşturuculardan ve markalardan içerik keşfedebiliyor ve kendi çalışmalarını doğrudan genel profil sayfalarında yayınlayabiliyor. Platforma şimdi de yepyeni bir özellik eklendi; slaytlara direkt olarak video kaydedebilme özelliği. 

Bu özellik aslında oldukça kullanışlı. Diyelim ki bir sunum hazırladınız, ancak sunumlar ilgi çekebilmesi açısından kısa cümleler ve hap bilgiler barındırmak zorunda. Pandemi ile birlikte uzaktan çalışmaların kalıcı hale gelmesi de sunumların artık sadece online olarak paylaşılmasına, kısacası sunumu hazırlayanın direkt olarak birinci ağızdan içeriği aktaramamasına neden oluyor. Aslında Pitch, yeni özellik ile bunu çözmek istiyor. Bu kapsamda her slayta direkt olarak anlatım videosu kaydedilmesini sağlıyor. Böylelikle sunumu hazırlayan kişi, o slaytta vermek istediği tüm detayları aslında birinci ağızdan aktarma imkanı yakalıyor. 

Özelliği kullanmak için herhangi bir ek yazılım gerekmiyor. Direkt olarak kaydı slaytın üzerine yapıp daha sonra dilediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Pitch, bu özellik ile birden çok araç kullanımının da önüne geçmiş oluyor ve kullanıcının zamandan tasarruf etmesine yardımcı oluyor. Girişimin kurucuları yeni özelliği, bir sunumu aktarmanın en kolay yolu olarak görüyor. 

Pitch'in yeni özelliğinin nasıl kullanılacağına dair tüm detaylar bu sayfadaki videoda yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.