Yazılar ve projeler için ücretsiz kapak resmi oluşturma aracı: Coverview

Coverview, bloglarınız için hızlı ve kolay bir şekilde kapak resimleri oluşturmaya yönelik açık kaynaklı bir araç olarak faaliyet gösteriyor.
Yazılar ve projeler için ücretsiz kapak resmi oluşturma aracı: Coverview

Bir proje oluştururken, bir yazı yazarken ya da bir blog postu hazırlarken içeriğin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak içeriği oluşturduktan sonra zamanımızı alan ufak tefek işlemler, hem kişilerin heveslerini kırabiliyor hem de angarya işlerle uğraşmanın verdiği yorgunluk can sıkıcı olabiliyor. Bu işlemlerden biri de içeriğe, projeye ya da paylaşıma görsel seçmek. 

Bir haber yazarken görsel seçmek o kadar da zor değil, ancak bazı zamanlarda görsel bulmak, ücretli ve ücretsiz tüm platformlara ve stok görsellere rağmen bir hayli zor olabiliyor. Kimi zaman kişiler, görsellerin bir bütünlük içinde olmasını istiyor ve stok görselleri tercih etmiyor. Bunun için de devreye tasarımlar giriyor. Ancak tasarım oluşturmak da ayrı bir emek istiyor. Neyse ki gelişen teknoloji bu tip durumlara pratik çözümler getiriyor. Coverview da bu kapsamda geliştirilmiş araçlardan biri. 

Hızlı ve kolay bir şekilde kapak resimleri oluşturmaya yardımcı oluyor

Rutik Wankhade tarafından geliştirilmiş olan Coverview, bloglarınız için hızlı ve kolay bir şekilde kapak resimleri oluşturmaya yönelik açık kaynaklı bir araç olarak faaliyet gösteriyor. Aracın web sitesine göz attığınız zaman sizi sol tarafta basit bir menü karşılıyor. Bu menüden yazınızın veya projenizin içeriğini belirtebiliyor, arka plan seçebiliyor ve görseli dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Coverview bu amaçla dört farklı tema ve üç farklı yazı tipi sunuyor. Görselin arka planının rengini ve desenlerini dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Projenize göre istediğiniz ikonu da sistemden seçebiliyor veya kendi ikonunuzu ekleyebiliyorsunuz.

Coverview aslında oldukça basit bir platform, ancak birçok kişinin de ihtiyaç duyduğu, hem arayüzü basit hem de kullanımı kolay bir araç. Bu nedenle tasarımları basit olsa da tercih edilebilir bir platform. Coverview'e buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.