Metinleri anlatımlı videolara dönüştüren yapay zeka platformu: Elai.io

Elai.io, yalnızca metin kullanan bir sunucuyla özelleştirilmiş yapay zeka videoları oluşturmanıza olanak tanıyan bir video platformu.
Metinleri anlatımlı videolara dönüştüren yapay zeka platformu: Elai.io

Gelişen teknolojinin insan hayatını her alanda etkilediğini her fırsatta dile getiriyoruz. Bir süre öncesine kadar yüksek maliyetler, birden çok kişinin bir araya gelmesini gerektiren işler artık bir tıkla ve gerçekten düşük ücretler karşılığında halledilebiliyor. Örneğin; bir ürün tanıtımı için bir video oluşturmak gerektiğinde, videoyu sunacak, metni hazırlayacak, videoyu çekecek kişilerin yanı sıra bir mekan ve pahalı ekipmanlar gerekiyor. Üstelik video çekildiğinde iş bununla da bitmiyor, birinin kurguyu yapıp son hale getirmesi de gerekiyor. Neyse ki teknoloji burada yardıma koşuyor ve bu işin artık kısa yoldan yapılmasına yardımcı oluyor. Bu kapsamda hayata geçirilen platformlardan biri; Elai.io.

Video prodüksiyon işini saniyelere indirgiyor

Elai.io, yalnızca metin kullanan bir sunucuyla özelleştirilmiş yapay zeka videoları oluşturmanıza olanak tanıyan bir video platformu. Yani platformun yaptığı iş, hazır metninizi alıp siz elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmadan kişi anlatımlı bir video oluşturmak. Özetle; koskoca video prodüksiyon işini saniyelere indirgemek. 

Elai.io'yu kullanmak oldukça basit. Öncelikle videoya dönüştüreceğiniz metniniz için sistemdeki anlatıcılardan birini seçiyorsunuz. Daha sonra metninizi ve slaytları ekliyor, en sonda da videonuzu oluşturuyorsunuz. İşlem gerçekten bu kadar kısa ve bu kadar kolay. Üstelik platform, 69 farklı dili destekliyor. 

Elai.io'nun üyelik paketleri

Elai.io gibi bir platformdan bahsedince insanın aklına otomatik olarak "ücreti ne kadar?" sorusu geliyor. Aslında Elai.io'nun üç farklı üyelik paketi var. Bunlardan ilki ücretsiz, ancak 5 dakikaya kadar video imkanı sunuyor, yani oldukça kısıtlı ve uzun sunumlarda pek de işe yarar değil. Diğer paket ise 15 dakikaya kadar videolar oluşturabileceğiniz, aylık 29 dolar talep eden bir paket. Platformun en gelişmiş paketi ise aylık 99 dolarlık "Advanced" paketi. Bu üyelik tipinde 50 dakikaya kadar videolar oluşturabiliyorsunuz ve size özel müzikler, yazı tipleri gibi seçenekler sunuluyor.

Bana kalırsa kişisel kullanımlarda ücretsiz paket bile yeterli, ancak platformu şirketiniz için kullanmak istiyorsanız ücretli paketler size daha uygun diyebilirim. Platformu kullanan şirketler arasında Nvidia, Amazon ve Microsoft gibi önemli isimler bulunuyor.

Elai.io'ya buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.