Kariyer.net, aday takip sistemi PeopleBox'a yatırım yaptı

Kariyer.net, yeni nesil aday takip sistemi PeopleBox'a yatırım yaptı.
Kariyer.net, aday takip sistemi PeopleBox'a yatırım yaptı

Kariyer.net, yeni nesil aday takip sistemi PeopleBox'a yatırım yaptı. PeopleBox, sunduğu çözümler ile insan kaynakları profesyonellerinin işe alım sürecini uçtan uca dijitalleştiriyor.

PeopleBox, teknolojik altyapısıyla şirketlerin işe alım sürecini hızlandırma ve aday deneyimini önemli ölçüde iyileştirme hedefiyle 2015 yılında Barış Kürşat ve Emre Meltem tarafından hayata geçirildi. Her bir şirkete özel, birbirinden farklı tasarlanan işe alım süreçlerine uyum sağlamak üzere kurgulanan PeopleBox, sadece işe alım konusuna odaklanmış ve bu alanda ihtiyaçlara göre geliştirilen bir aday takip sistemi sunuyor.

PeopleBox, İK birimlerine, adaylarla video mülakat yapabilme, kaliteli ve efektif bir CV havuzu oluşturma, görüşme notlarını bulut ortamında saklama, pratik raporlarlama araçlarıyla sunumlar hazırlama gibi avantajlar sağlıyor. İşe alım süreçlerinde insan kaynaklı hata payını en aza indirgeyen PeopleBox, işe alım operasyonlarını daha çevik, kolay ve hızlı hale getiriyor. 

Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal, işe alım sürecini dijitalleştiren teknolojilere yatırım yapmayı aralıksız sürdürdüklerini; inovatif çözümler sunan PeopleBox'ın profesyonellerin hayatını kolaylaştıracağına inandıklarını söyledi. PeopleBox'ın yatırımcısı ve stratejik ortağı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

PeopleBox'ın Kurucu Ortağı Barış Kürşat ise 2015 yılından beri, işe alım deneyimini, süreçte yer alan tüm paydaşlar için mükemmelleştirme hedefiyle çalıştıklarını; Kariyer.net ile gerçekleştirdikleri ortaklık sayesinde PeopleBox'ın daha fazla işe alım ekibi için kolay, hızlı ve kişiselleştirleştirilmiş işe alım deneyimi tasarlamaya devam edeceğini belirtti. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.