Yerli meditasyon uygulaması: Meditopia | Uygulama inceleme

Mobil uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise günümüzün en popüler meditasyon uygulamaları arasında yer alan Meditopia.

Günlük yaşantımızın en önemli parçalarından biri haline gelen mobil uygulamaları incelemeye  kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mobil uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise günümüzün en popüler meditasyon uygulamaları arasında yer alan Meditopia.

İlk etapta Meditasyon ismi ile yola çıkan platformun yoluna Meditopia markası ile devam ettiğini geçtiğimiz yıllarda sizlere aktarmıştık. 2020 yılının Haziran ayında ise 60 milyon dolar değerleme üzerinden önemli bir yatırım alan Meditopia, meditasyon anlamında oldukça zengin bir içeriğe sahip.

Uygulama içinde nefes egzersizleri, farkındalık meditasyonu, meditasyon müziği, yönlendirmeli meditasyon, uyku meditasyonu, sabah meditasyonu, kaygı için meditasyon, uyku müziği ve uyku sesleri gibi pek çok farklı kategori yer alıyor.

Kısacası Meditopia'da stres, endişe, uyku ve daha birçok konu hakkında bilinçli farkındalık ve rahatlama pratiklerini bulmak mümkün. Meditopia 75’ten fazla ülkede toplamda 20 milyonu aşkın kullanıcıya sahip olduğunu da ekleyelim. Meditopia içinde 11 farklı dilde içerikler de yer alıyor.

Meditopia uygulamasının hem iOS hem de Android platformlarında yer aldığını da ekleyelim. Ücretli bir uygulama olan Meditopia, ilk 7 gün için ücretsiz bir deneme seçeneği de sunuyor. Meditopia, ücretsiz denemenin sonrasında ise aylık 25, yıllık ise 299 TL'lik bir fiyata sahip. Dilerseniz Meditopia uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.