Verimliliği takip eden dijital asistan Insumo, 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Insumo, HiVC, Sinan Güler, Yusuf Kohen, Techventure, Orhan Çetin, Mustafa Atilla, Ayhan Kerem Ülgen, Ata Akça ve Özge Demir'den 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.
Verimliliği takip eden dijital asistan Insumo, 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Üretkenliği artırmak için kişisel asistan olmak isteyen bir verimlilik aracı olarak karşımıza çıkan Insumo, HiVC, Sinan Güler, Yusuf Kohen, Techventure, Orhan Çetin, Mustafa Atilla, Ayhan Kerem Ülgen, Ata Akça ve Özge Demir'den 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Insumo, geçtiğimiz temmuz ayında da HiVC, Ayhan Kerem Ülgen, Hande Aykun, Ali Çebi'den yatırım almıştı. 

İlk defa Eylül 2021’de kullanıcı karşısına çıkan Insumo, kullanıcıların bireysel hayatlarına, halihazırda bulunan takvim ve düzenlerine adapte oluyor ve insanların bu düzenleri maksimum verimlilik seviyesine taşımaları konusunda onlara destek oluyor. Uygulamalarını kullanıcılarla buluşturmak için bir seneyi aşkın bir süredir yoğun bir şekilde çalışan Insumo ekibinin liderliğinde risk sermayesi portföy yönetimi geçmişinden gelen Ceri Çukran ve Buşra Özgümüş ile birlikte önemli bir teknik donanıma ve girişimcilik deneyimine sahip Cefi Menda bulunuyor.

Çok kısa süre içerisinde 30 bini aşkın defa indirilen Insumo’nun kullanıcılarının yaklaşık yüzde 20’si farklı platformlar ile uygulamayı entegre ederken, Insumo’yu indiren kişilerin neredeyse yüzde 50’ye yakını ise organik kullanıcı olarak dikkat çekiyor.

Insumo kurucu ortaklarından Ceri Cukran, yakın zamanda Insumo’ya yapay zeka asistanı ekleneceğini belirterek hem uygulamayı hem de ekibi büyütmek ve geliştirmek için çok heyecanlı olduklarını belirtti. Cukran, Insumo'yu abonelik modeline geçirdiklerini; yakın zamanda Amerika’da büyüyebilmek adına Amerika bazlı büyük bir yatırım turuna çıkacaklarını söyledi. Kurucu ortaklardan Cefi Menda ise teknoloji ve davranış biliminin birleştiği bir noktada bugüne kadar hiç yapılmamış bir şeyleri başarmak için teknik ekibi ve yazılımsal alt yapıyı her gün geliştirdiklerini söyledi. Kurucu ortaklardan Buşra Özgümüş de bu yolculukta kendilerine inanan takım arkadaşları ve kullanıcıları ile ürünü büyüttüklerini dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.