SPONSORLU

81 ilde hizmet veren Sendeo'nun ofisi ve çalışma dünyası

Değişen tüketici beklentileri ve sektör dinamiklerini göz önünde bulundurarak, sektöre yeni bir anlayış getirme hedefiyle çalışmalarına devam eden, Koç Topluluğunun dağıtım ve teslimat sektöründe hizmet veren markası Sendeo'nun ofisini gezdik.

Bir kurum içi girişimcilik hikayesi olarak Mayıs 2021’de Aygaz’ın bünyesinde Aykargo olarak faaliyete başlayan markanın Eylül 2021’de Sendeo adıyla yoluna devam ettiğini sizlere aktarmıştık. Müşteri odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışla sektörde ayrışacaklarını söyleyen ve müşteri memnuniyetinde sektör lideri olma hedefiyle çalışan Sendeo’nun ofisini gezdik.

Sektörde artan müşteri beklentilerini karşılamak için dijitalleşme temelinde müşteri taleplerine çözümler üreterek bir yıldan kısa bir sürede 81 il operasyonunu tamamlayan marka, 81 il hizmetini kısa süre önce dijital mecralarda yayınladığı reklam filmiyle de duyurdu. Hatırlatmak gerekirse Sendeo, geçtiğimiz Eylül ayında sadece 16 şehirde hizmet veriyordu.

Oldukça hızlı bir şekilde Türkiye'nin tamamında hizmet vermeye başlayan Sendeo, oldukça şık, teknolojik ve kullanışlı bir ofise sahip. Ofis ziyaretimizde şirketin üst düzey yetkilileriyle konuşma fırsatı da yakaladığımızı da ayrıca ekleyelim.

Sendeo ofisini gezerken bizlere Sendeo Ticari Faaliyetler Direktörü Esin Çınar, Genel Müdür Özgün Şahin, Teknoloji Direktörü Ceri Tandoğan ve İnsan ve Kültür Direktörü N. İrem Gönül eşlik etti. Videomuzda Sendeo'nun çalışma ortamı, çalışan motivasyonu için neler yaptıkları, kullandıkları teknolojiler ve insan kaynakları süreçlerine kadar pek çok detayı bulabilirsiniz. 

İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.