125 milyon dolar yatırım alan Nexhealth, değerlemesini 1 milyar dolara çıkardı

Alamin Uddin, Waleed Asif tarafından kurulan şirket, sağlık sistemlerini muayenehane yönetim sistemlerine entegre etmeyi sağlıyor. NexHealth; planlama, incelemeler, bekleme listelerini düzenlemesine yardım ediyor. 
125 milyon dolar yatırım alan Nexhealth, değerlemesini 1 milyar dolara çıkardı

Hasta deneyimini geliştirmek müşteri sadakatini güçlendirmeye, değerli bir marka ve itibar oluşturmayı sağlıyor. Covid-19 salgını müşteri deneyiminin önemini bir kez daha gösterdi. Çünkü şirketlerin başarısı ve memnuniyetine etki eden faktörlerin içeriği de değişti. Uzaktan çalışma koşulları yüz yüze müşteri hizmetleri başta olmak üzere birçok etkenin çalışma şeklini ve müşterilerin bu fonksiyonlardan beklentisini değiştirdi. Bu eğilim, sağlık sektörünü de etkiledi. Bu noktada bu alanda çalışan girişimler yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre; hasta deneyimine odaklanan NexHealth, Seri C yatırım turunda 125 milyon dolar yatırım aldı. San Francisco merkezli girişim, 125 milyon dolarlık yatırımla şirket değerini 1 milyar dolara çıkardı.

Buckley Ventures tarafından yönetilen yatırım turunu Lachy Groom, Jack Altman, Scott Belsky, Shreyas Doshi, Eric Glyman, Shahed Khan, Packy McCormick ve Rahul Vohra yönetti. 2017 yılında kurulan şirket, yeni gelen yatırımı Ar-Ge faaliyetlerini geliştirmek için kullanılacak. 

Alamin Uddin, Waleed Asif tarafından kurulan şirket, sağlık sistemlerini muayenehane yönetim sistemlerine entegre etmeyi sağlıyor. NexHealth; planlama, incelemeler, bekleme listelerini düzenlemesine yardım ediyor. Sağlık alanında çevrimiçi ödemeler, raporlar ve analizler için kullanılıyor. Ayrıca hastaların sağlık planlaması yapmasını ve iletişim kurmasını kolaylaştırıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.