Zipy: yazılım ürünlerindeki hataları anlık olarak yakalayan araç

Zipy, yazılım ürünlerindeki hataları kolayca yakalayabilmenizi ve tüm detayları tek bir ekranda görmenizi sağlıyor.
Zipy: yazılım ürünlerindeki hataları anlık olarak yakalayan araç

Vishalini Paliwal tarafından kurulan Zipy, yazılım ürünlerindeki hataları kolayca yakalayabilmenizi sağlıyor. Öncelikle Zipy, herhangi bir hata olduğunda, sizi Slack bildirimleri ile uyarıyor. Bunun yanında Zipy'nin hata ile ilgili tüm detayları tek bir ekranda gösterdiğini belirtelim. 

Özellikler

Araç, oturum izleme ve gerçek zamanlı hata yakalama konusunda birbirinden farklı özellikler ile öne çıkıyor. Aslında Zipy, hata kapsamında pek çok soruyu yanıtlıyor. Böylece müşterinin hangi eyleminin ardından hata alındığı, hangi müşterinin bu eylemi gerçekleştirdiği, hangi ortamda bu hatanın alındığı ve hatanın ne zaman gerçekleştirdiği gibi detaylar netlik kazanıyor. 

Hepsini tek bir ekranda görebilmek ise geliştiricilerin hızlı hareket etmesini sağlıyor. Geliştirici ekiplerinin genellikle bu tarz detaylara erişmek için birden fazla araç kullandığını belirtelim. 

Aynı zamanda Zipy, 3. parti ürünler nedeniyle sürekli hata bildirimi almaktan yorulan kişiler için filtreleme özelliğine de sahip. Böylece sizin için öncelikli olan hataları belirleyebiliyor ve yalnızca bu hatalar için bildirim alabiliyorsunuz.

Ayrıca araç, aynı şekilde öncelikli müşterilerinizin yaşadığı hataları da tespit etmenizi sağlıyor. Hataları müşteri ismi, bağlantı ve e-posta ID'sine göre aratmanız da mümkün. Bunlara ek olarak Zipy'yi hızlıca indirip,  2 satır kod ile projenize entegre edebiliyorsunuz. 

Öne çıkan veriler 

ReactJs, VueJS, Angular, NextJS, jQuery ve JavaScript tabanlı ürünlerde hataları kolayca tespit edebilen Zipy, yakın zamanda Android ve iOS uygulamaları için Beta sürümünü de yayına alacak. 

Girişim, 500 binden fazla tekil kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Zipy'nin sitesinde yer alan bilgilere göre, şimdiye kadar 3.5 milyondan fazla oturumun kaydedildi ve 4.5 milyondan fazla hata yakalandı. 

Fiyat politikası 

Zipy, fiyat politikası kapsamında 4 farklı paket sunuyor. Ücretsiz paketi ayda 2 binden fazla oturumu kaydediyor. Ücretsiz sürümde 5'e kadar projeyi destekleyen Zipy, 15 güne kadar veri saklama imkanına da sahip. 

Ürünün girişimler için oluşturduğu Startup ve Growth paketleri aylık 49 dolar ile 99 dolar fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşuyor. Girişim, yıllık ödemelerde bu fiyatlara yüzde 20 indirim yapıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.