SPONSORLU

Open English’in 15. Yılında 2 Al, 1 Öde ile Herkes İngilizce Öğreniyor!

Dünyanın önde gelen online İngilizce eğitimi platformlarından Open English, sektördeki 15. yılını 2 Al, 1 Öde kampanyasıyla kutluyor.
Open English’in 15. Yılında 2 Al, 1 Öde ile Herkes İngilizce Öğreniyor!

1,5 milyondan fazla kullanıcı ve 2000’den fazla ana dili İngilizce olan eğitmeniyle Open English, online İngilizce eğitimi sektöründeki 15. yılını kutluyor. CEFR standartlarına uygun şekilde global ölçekte İngilizce eğitimi veren şirketin 15. yılına özel olarak herkese bir sürprizi var: 2 Al, 1 Öde

Şirket, 15. Yıl kutlamaları boyunca (17 Nisan - 30 Nisan) abonelik alan kullanıcılara 2.’sini hediye ediyor. Open English hakkında daha fazla bilgi almak isteyen kişilerin Open English online formunu doldurmaları yeterli.

Open English?

Günümüzde İngilizceyi neredeyse 1.3 milyar insan konuşuyor. Bu sayı, İngilizceyi yaygın olarak konuşulan diller arasında zirveye taşıyor. Dijital devrimle dünya artık hiç olmadığı kadar birbirine bağlı; ortak bir dile duyulan ihtiyaç İngilizceyi her geçen gün öne çıkarıyor. İşte bu nedenle, İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin sayısı her geçen artıyor. 

Open English burada devreye giriyor. Sektördeki 15. yılını Nisan 2022 itibariyle kutlayan şirket, günümüzde Brezilya, Kolombiya, Arjantin, Şili, Peru, Meksika, İspanya, Portekiz ve Türkiye’de yenilikçi bir anlayışla İngilizce öğrenmek isteyenleri işin uzmanlarıyla buluşturuyor. 2020 itibariyle üye sayısı 1,5 milyonu bulan Open English, Türkiye’deki operasyonunu da 2022 itibariyle genişletiyor. 

Bilgisayar ve akıllı cihazlarla kullanılabilen online bir platform olan Open English; 7/24 yayınlanan canlı dersler, konuşma sınıfları, bire bir sınıflar, interaktif videolar, İngilizce sesleri öğreten telaffuz aracı ve kolayca anlaşılır eğitim sunan birçok içerikle binlerce saatlik eğitim programını kullanıcıların evine getiriyor. 

Open English’te dersleri ana dili İngilizce olan, uluslararası eğitim sertifikalarına sahip eğitmenler sunuyor. Konuşma sınıflarında ise eğitmenler moderatörlük yaparken, öğrenciler kendi aralarında sohbet ederek İngilizce dil becerilerini ve konuşma özgüvenlerini geliştiriyorlar. Kullanıcılar, canlı derslere ve interaktif ders içeriklerine abonelikleri boyunca sınırsız erişebiliyorlar. 

Open English, İngilizce dil becerisi kazandırmada oyunlaştırma ve rekabetin gücünü kullanıyor. Ders içerikleri tamamladıkça puan kazanan kullanıcılar, seviyeleri geçtikçe o seviyeye ait sertifika kazanıyorlar. Ayrıca haftalık puan tablosu üzerinden kullanıcılar birbiriyle yarışıyor. 

İngilizceyi hiç bilmeyen kişilerden TOEFL, IELTS ve TOEIC gibi ileri seviye İngilizce yeterlilik sınavlarına hazırlananlara kadar geniş bir yelpazede eğitim içeriği sunan Open English, tasarladığı %100 online platformla kullanıcıların istedikleri yer ve zamanda internet bağlantısı üzerinden İngilizce öğrenmelerini sağlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.